Rămâi conectat

Politică Administrație

PNL Alba: ”Teodor Atanasiu și Ioan Dîrzu s-au întâlnit vineri și nu au luat în discuție reîmpărțirea colegiilor la nivel local”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Având în vedere pozițiile lui Ovidiu Jidveian în media locală, vă comunicăm poziția noastră:

În urma negocierilor din cadrul USL, la nivel central,  colegiul de deputați Sebes-Blaj din județul Alba a fost atribuit Partidului Conservator. ACD Alba a luat act de decizia politică adoptată la nivel central și comunicată liderilor celor două formațiuni politice vineri după-amiază.

În cadrul USL Alba nu există nici un conflict sau nelămurire, ci doar un climat de colaborare și coeziune.  Copreședinții USL Alba, Teodor Atanasiu și Ioan Dîrzu s-au întâlnit vineri, 12 octombrie 2012, la ora 17.00 și nu au luat în discuție reîmpărțirea colegiilor la nivel local.

Obiectivul USL Alba este cîștigarea alegerilor parlamentare, într-un context politic complex, în care e nevoie de maturitate și responsabilitate.

Angelica Mocan, purtător de cuvânt al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea