Rămâi conectat

Cultură Educație

Angajatorii trebuie să depună o nouă declaraţie la CNAS

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Angajatorii au obligaţia să depună o nouă declaraţie la casele de asigurări de sănătate, până la 15 februarie, potrivit unui ordin recent al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Ordinul nr. 53/25 al Ministerului Sănătăţii şi al CNAS a fost publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 85 din 2 februarie 2011.
Potrivit ordinului, persoanele fizice şi juridice care au calitatea de angajatori, precum şi entităţile asimilate angajatorului care au calitatea de plătitori de venituri din activităţi dependente, orice plătitor de venituri de natură salarială sau asimilate salariilor, sunt obligate să depună la casele de asigurari de sănătate, până la 15 februarie a.c., Declaraţia-inventar privind contribuţia pentru concedii şi indemnizaţii de asigurări sociale de sănătate aflată în sold la 31 decembrie 2010 şi neachitată până la 31 ianuarie 2011, inclusiv accesoriile aferente, pe ani fiscali. Declaraţia-inventar se depune prin mijloace electronice de transmitere la distanţă. Declaraţia-inventar se depune şi pe un formular editat sau descărcat de pe site-ul Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, de la adresa www.cnas.ro. Formularul editat, semnat şi ştampilat se depune la casele de asigurări de sănătate însoţit de certificatul de atestare fiscală emis de organul fiscal competent. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din cauza catastrofei de la BAC, patru licee din județul Alba nu vor mai putea organiza admitere în clasa a IX-a, din anul viitor Din cauza promovabilității foarte proaste la sesiunile de vară și de toamnă ale examenului de bacalaureat din anul 2023, 4 licee din județul Alba nu vor mai avea dreptul să organizeze […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea