Rămâi conectat

Ştirea zilei

Angajatorii din judeţ, interesaţi de Bursa generală a locurilor de muncă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vineri, 15 aprilie, va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă, acţiune organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba, care se va desfăşura la Alba Iulia, pe strada Bucovinei nr. 16, începând cu ora 10.00. Potrivit informaţiilor primite din partea directorului executiv al AJOFM Alba, Corneliu Engi, în oferta ocupaţională a angajatorilor se regăsesc meseriile: inginer constructor, programator, inspector asigurare, tâmplar, ospătar, instalator, electronist, dulgher, zidar, fierar betonist, ceramist, muncitor necalificat, confecţioner încălţăminte, agent asigurare, consultant asigurare, operator comercial, lucrător comercial. La Bursa generală a locurilor de muncă sunt aşteptate toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi cele interesate să-şi schimbe locul de muncă. (A.D.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Vasile Torj, patriotul de 74 de ani, din Bihor, nelipsit de la Alba Iulia, de 1 Decembrie: ”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani al celor veniți să făurească România Mare”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vasile Torj, patriotul de 74 de ani, din Bihor, este nelipsit de la Alba Iulia, de 1 Decembrie: ”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani al celor veniți să făurească România Mare”.

Citește și: PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2023, Ziua Națională, la Alba Iulia

Vasile Torj, marele patriot bihorean născut în comuna Dușești, nu a lipsit nici anul acesta de la Alba Iulia, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Vineri dimineața, când oamenii abia începeau să sosească la Alba Iulia, în Cetatea Alba Iulia, un domnul în etate, purtând mândru portul românesc și o pancartă, ieșea în evidență printre cei veniți să sărbătorească Ziua Națională în Cealaltă Capitală a românilor.

Deși are 74 de ani, bărbatul păstrează tradiția și an de an, cu binecunoscuta pancartă făcută chiar de el și ținută strâns în mână, se află din nou în orașul Marii Uniri pentru a transmite tuturor românilor un mesaj.

Pe pancartă are scris numele delegaților care au participat la Marea Unire, reprezentând satul Dușești, Bihor.

”Am venit la Alba Iulia să refac drumul de acum 105 ani, ai celor 8 mândri și demni români din Cercul electoral Țeica, pe care visul și idealul le-a purtat pașii la Alba Iulia, de 1 decembrie 1918, să făurească România Mare”, a transmis.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare