Rămâi conectat

Ştirea zilei

Angajaţii Spitalului din Aiud vor da în judecată consiliul administrativ al unităţii

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Nemulţumirile celor care muncesc în cadrul sistemului sanitar de la noi din judeţ nu sunt nici pe departe rezolvate. Dovada o reprezintă şi decizia Sindicatului Sanitas de a acţiona în judecată consiliul administrativ al Spitalului municipal Aiud, hotărâre ce ne-a fost semnalată de către liderul de sindicat Marius Sepi. „Vreau să felicit conducerea sindicatului «Asistentul Personal» din Aiud pentru câştigarea procesului intentat Consiliului local Aiud, dar şi pe cei 75 de asistenţi personali care au avut curajul să lupte pentru drepturile lor. Iată că justiţia şi-a făcut treaba şi a dat dreptate celor care nu vor altceva decât să fie lăsaţi să îşi facă treaba şi să le fie respectate drepturile date de lege. Şi Sindicatul Sanitas Alba se raliază acţiunii întreprinse de cei în cauză, mai ales că şi colegii mei de la Aiud sunt nemulţumiţi că de la venirea la conducerea consiliului de administraţie a unităţii spitaliceşti aiudene a domnului Romul Popa altceva decât tăierea drepturilor nu s-a făcut nimic. Vom da consiliul de administraţie al Spitalului din Aiud în judecată pentru obţinerea tichetelor de masă, a sporurilor şi a plăţii orelor lucrate în zilele de sămbăta şi duminica”, a menţionat liderul Sanitas Alba, Marius Sepi. Cu siguranţă că nu doar angajaţii din Sănătate de la Aiud sunt revoltaţi de modul în care sunt trataţi sau de tăierile anumitor drepturi ci şi colegii lor din alte unităţi spitaliceşti. (L.I.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Loc de joacă ”ca în povești” în satul Vingard, din comuna Șpring. Iulia Stănilă: ”Copilașii au avut răbdare, iar acum zâmbetele lor îmi încălzesc inima” Copilașii din satul Vingard, comuna Șpring, se pot bucura acum de un loc de joacă parcă desprins din povești. Locația unde a fost amplasat a avut parte de o schimbare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea