Angajații Primăriei Zlatna și persoanele care au intrat în contact cu bărbatul depistat pozitiv cu COVID-19, IZOLAȚI în diverse locații

Angajații Primăriei Zlatna și persoanele care au intrat în contact cu bărbatul depistat pozitiv cu COVID-19, IZOLAȚI în diverse locații. Silviu Ponoran: ”Nu intrați în panică și protejați-vă stând acasă!”

Angajații primăriei Zlatna, dar și alte persoane care au intrat în contact cu bărbatul confirmat pozitiv cu COVID-19 se află în prezent izolați în diverse locații, la domiciliu sau la baza sportivă a orașului, a transmis miercuri dimineața edilul de la Zlatna. printr-o postare pe facebook.

Silviu Ponoran i-a încurajat de asemenea pe oameni și a îndemnat la păstrarea calmului și la respectarea restricțiilor impuse de autorități.

ELIT

”Dragi zlătneni, din păcate ieri a fost confirmat pozitiv cu coronavirus un coleg din Primăria Zlatna. Cei care au intrat în contact direct (inclusiv eu) cu acesta sunt izolați în diverse locații – la domiciliu sau la baza sportivă a orașului. Acest lucru nu înseamnă că tot orașul Zlatna este contaminat! Viața trebuie să meargă înainte! Nu intrați în panică și protejați-vă stând acasă! Doamne ajută!”, a scris Silviu Ponoran pe rețeaua de socializare.

Reamintim că marți, 31 martie 2020, un bărbat de 77 de ani, angajat al primăriei Zlatna, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și a fost adus la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, după ce la domiciliul său a prezentat febră și frisoane. Acesta este internat în cadrul secției de Boli infecțioase, singur într-un salon special amenajat pentru cazurile COVID-19, boală cauzată de infectarea cu noul coronavirus (SARS-CoV-2).

I-au fost recoltate probe biologice pentru COVID-19, care au fost analizate în cadrul laboratorului Direcției de Sănătate Publică Alba. Potrivit rezultatului testării, din data de 31.03.2020, bărbatul este infectat cu noul coronavirus.

Conform anchetei epidemiologice, pacientul nu a călătorit într-o zonă afectată de COVID-19 și nu a venit în contact cu o persoană confirmată cu această boală. În prezent, starea sa generală de sănătate este bună, pacientul fiind afebril și sub atenta supraveghere a cadrelor medicale.

Acesta este al patrulea caz de COVID-19 internat la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. La această oră, la SJU Alba Iulia, se află internați trei pacienți infectați cu noul coronavirus, unul fiind declarat vindecat și externat.

Cetățenii județului Alba sunt rugați să respecte cu strictețe recomandările și măsurile impuse de autoritățile de sănătate publică și ale autorităților implicate în combaterea pandemiei COVID-19.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...