Rămâi conectat

Ştirea zilei

Angajații CFR Călători îmbracă haine noi: 4000 de salariați în contact cu publicul vor primi un nou design de uniformă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angajații CFR Călători vor purta, acum, noi uniforme, în culorile bleumarin, bleu și vișiniu. Uniforma este formată din costum iarnă/vară pentru femei și bărbați, cămăși cu mânecă scurtă/lungă pentru femei și bărbați, pălărie pentru femei și șapcă pentru bărbați, eșarfă pentru femei, cravată pentru bărbați și haină impermeabilă cu mesadă detașabilă.

Noul design al uniformelor de lucru face parte din strategia de modernizare a CFR Călători și de îmbunătățire imaginii.

Aproximativ 4000 de angajați vor beneficia de uniformă de iarnă și vară. Acest segment de angajați reprezintă personalul care intră în relație directă cu publicul călător, precum: personalul de tren (șef de tren, conductor, însoțitor de vagon de dormit), casieri, personalul de la informații, șef tură comercial, instructor stație, șef stație, etc.

„După foarte mulți ani CFR Călători reușește să achiziționeze uniforme noi pentru salariații în contact cu publicul călător. Am avut în vedere ca acestea să asigure o imagine plăcută pentru cei care folosesc serviciile noastre, călătorii, dar și un confort sporit pentru cei ce le poartă, ținând seama de programul de lucru al colegilor noștri.

Consolidăm astfel doi dintre cei trei piloni pe care i-am adoptat la începutul anului, “Punem călătorul în centrul deciziilor nostre” și “Condiții mai bune pentru colegii noștrii”. Despre al treilea obiectiv, trenurile, ați primit constant informații de-a lungul acestui an, obiectivul 1000+ vagoane atins mai devreme cu 4 luni, programele de reparații locomotive și sporire confort în automotoare. Continuăm!” a declarat Dan M. Costescu, directorul general al CFR Călători.

Sursa: normedia.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea