Rămâi conectat

Actualitate

Angajații Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” din Alba Iulia, testați NEGATIV pentru noul coronavirus. Instituția îsi va relua activitatea

Ziarul Unirea

Publicat

în

Într-o postare publicată în mediul online, managerul Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” din Alba Iulia, Silvan Stâncel, a dorit să împartă următoarea veste bună pentru cetățenii orașului nostru:

,,Dragi prieteni,
azi, 3 august 2020, întreaga echipă a bibliotecii noastre a fost testată pentru COVID-19.

Rezultatul a fost NEGATIV pentru fiecare dintre angajații bibliotecii, prin urmare suntem bine și abia așteptăm să redeschidem porțile și activitățile de împrumut. Ne este foarte dor de toate proiectele de animație culturală pentru cei mici și cei mari și regretăm că pentru moment frumoasele întâlniri în cadrul bibliotecii nu mai pot avea loc. Privim cu realism întreaga situație, ne adaptăm și luăm cele mai bune și pragmatice decizii pentru comunitatea pe care o deservim, atât cât ne este posibil.

Marți, 4 august 2020, redeschidem serviciile de împrumut și prin urmare vă așteptăm cu drag la bibliotecă pentru a împrumuta cărți frumoase, dar mai ales valoroase!

Vineri, 31 iulie 2020, am efectuat dezinfecție (anti Covid-19) în întreaga instituție. Echipa bibliotecii este prin urmare azi testată negativ, spațiile sunt dezinfectate, procedura de deservire a publicului respectă toate normele posibile și imposibile de prevenție și protecție anti-Covid, colegele bibliotecare sunt extrem de atente în acest sens, cărțile restituite intră în carantina cf. legii pentru a elimina orice risc, deci totul este pregătit și vă așteptăm!

Iar pentru că lucrurile bune se fac cu mult efort și dăruire doresc să mulțumesc în nume personal domnului Ion Dumitrel
– Președinte al Consiliului Județean Alba, domnului Dan Popescu – Administrator public al Județului Alba, domnului Alexandru Sinea – Director DSP Alba și echipei DSP Alba pentru tot sprijinul oferit, profesionalism și promptitudine în rezolvarea situației apărute!
PS: Colega noastră se simte bine și va reveni la serviciu la momentul potrivit.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Schimbări la eliberarea pașaportului simplu temporar: Poate fi emis doar în anumite condiții Paşaportul simplu temporar se eliberează doar în situaţii de urgenţă ce presupun deplasarea în străinătate sau continuarea călătoriei ori reglementarea şederii/situaţiei juridice a cetăţenilor români aflaţi în străinătate care nu mai posedă documente de călătorie valabile, se arată în proiectul adoptat luni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea