Angajat de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, depistat POZITIV cu COVID-19. Activitatea instituției, SUSPENDATĂ temporar

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Un angajat de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba a fost depistat POZITIV cu COVID-19. Activitatea instituției a fost SUSPENDATĂ temporar.

Începând de astăzi, 31 iulie 2020, Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba își suspendă temporar activitatea cu publicul.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Măsura de suspendare temporară a activității cu publicul a fost luată ca urmare a depistării unui caz pozitiv de infectare cu virusul Covid – 19 în rândul angajaților bibliotecii. O dată cu suspendarea temporară a activității, clădirea instituției va fi igienizată iar personalul va fi testat.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Aceste măsuri sunt luate în conformitate cu cele mai recente decizii adoptate la nivel național și local, pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja sănătatea publicului și a personalului angajat care vine în contact cu aceștia.

După înlăturarea oricărui posibil pericol de contaminare, biblioteca va fi redeschisă în condiții de maximă siguranță, la o data ce va fi anunțată public.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419