Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

ANGAJĂRI la ISU Alba: Au început înscrierile pentru postul de îngrijitor la Serviciul Logistic-Patrimoniu

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024
ANGAJĂRI la ISU Alba: Au început înscrierile pentru postul de îngrijitor la Serviciul Logistic-Patrimoniu

Înscrierile, prin încadrare directă, a unui post vacant de îngrijitor, în cadrul Serviciului Logistic-Patrimoniu Imobiliar-Echipa de Întreținere și reparații imobile, au început, în cadrul ISU Alba.

„Am dat curs înscrierii prin încadrare directă, a unui post vacant de personal contractual – îngrijitor- COR 515301 din cadrul Serviciului Logistic-Patrimoniu Imobiliar-Echipa de Întreținere și reparații imobile.

Detaliile complete se găsesc pe site-ul nostru: www.isualba.ro

Înscrierea se face PERSONAL, la sediul Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,UNIREA” al județului Alba, în intervalul orar 09:00 – 15:00, prin depunerea cererilor de înscriere și a dosarului în volum COMPLET, conținând toate documentele menționate la punctul IV din anunț.

Termenul limită pentru înscriere este de 19.10.2021″, au transmis reprezentanții ISU Alba, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Performanță remarcabilă pentru Petru Roncea la Campionatul Național de Culturism si Fitness. Tânărul din Sebeș este dublu vice-campion 

Bogdan Ilea

Publicat

în

Performanță remarcabilă pentru Petru Roncea la Campionatul Național de Culturism si Fitness. Tânărul din Sebeș este dublu vice-campion Campionatul National de Culturism si Fitness s-a organizat la Cluj-Napoca în perioada 15-19 mai. Petru Roncea, un tânăr originar din Sebeș, a reușit să obțină locul doi la proba de culturism clasic și clasic physique. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea