Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Angajări în armată – MApN a scos la concurs peste 2.700 de posturi de soldat gradat profesionist

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Angajări în armată – Ministerul Apărăii Naţionale a scos la concurs un număr de 2.725 de posturi de soldat gradat profesionist, potrivit unui anunț publicat, recent, pe site-ul Ministerului.

soldatiCandidaţii trebuie să aibă cel puţin 18 ani împliniţi până la data începerii programului de instruire şi cel mult 50 de ani împliniţi până la data încheierii primului contract de angajare. Totodată, candidaţii trebuie să fi absolvit învăţământul obligatoriu şi să facă dovada absolvirii acestuia, până la data începerii programului de instruire.

Candidaţii care optează pentru arma „auto” trebuie să posede permis de conducere auto de categoriile B şi C.

De asemenea, condiţia aceasta este necesară şi pentru arma „geniu”, însă doar pentru specialităţile militare care necesită conducerea tehnicii specifice auto.

Candidaţii care se află în rezervă trebuie să fie de acord să renunţe la gradul dobândit anterior şi deţinut ca rezervist, după angajarea în armată. Nu în ultimul rând, candidaţii care optează pentru profesia de soldat şi gradat profesionist în arma „aviaţie”, specialitatea „însoţitor de bord-paramedic”, trebuie să deţină o diplomă de absolvire a unei şcoli sanitare postliceale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea