Rămâi conectat

Societate

Andrei Negrea îşi doreşte să câştige încă un titlu de mister pentru că „aici sunt prezenţi cei mai buni boboci din judeţ”

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

boboci Balul Balurilor 201440Primul Mister Boboc din 2014, elevul Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, Andrei Negrea, participă la Balul Balurilor pentru distracţie şi dacă va reuşi să dovedească ca este mai bun decât colegii lui, îşi doreşte marele premiu.

Vede concurenţa de acum mult mai puternică decât la primul, „aici sunt prezenţi cei mai buni boboci din judeţ”. Consideră că se potriveşte foarte bine cu Diana, partenera lui şi împreună se completează reciproc, se ajută unul pe celălalt şi mai presus de orice, se înţeleg foarte bine.

În timpul liber iese cu prietenii şi practică fotbalul. De altfel îşi doreşte ca în viitor să ajungă să reprezinte naţionala României la fotbal.

Dacă îţi place Andrei Negrea apasă butonul „Like”, de la începutul acestui articol! Concurentul cu cele mai multe „Aprecieri”  va câştiga titlul de Mister Popularitate Ziarul Unirea dar şi premii în bani, un tricou cu Ziarul Unirea, pentru a ţine minte mereu titlul câştigat, şi o şedinţă foto cu Mihai Zmenta.

[nggallery id=1086]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA: Indicatoare pe modelul ”plăcuței suedeze”, la adresa IPJ Alba, în Parcul dendrologic din Alba Iulia Patru indicatoare rutiere au fost inscripținonate cu mesaje obșcene la adresa IPJ Alba în Parcul Dendrologic din Alba Iulia. Imaginile, care surprind mai multe indicatoare rutiere cu mesaje vulgare către IPJ Alba, au fost trimise de un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea