Ziarul Unirea

Andrei Leonte – Marele câştigător al concursului ” X Factor „

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

·El a intrat în posesia unui premiu în valoare de 200.000 de euro

Duminică, 1 ianuarie 2012, tânărul în vârstă de 22 de ani, Andrei Leonte, a fost cel care a emoţionat juriul şi a cucerit inimile a milioane de români. În urma voturilor acesta a obţinut un procent de 51 % devenind astfel Factorul X al României după ce a câştigat concursul organizat de televiziunea Antena 1.  Melodiile bine alese de mentorul său Mihai Morar,  “The Man Who Can’t Be Moved” şi “Someone like you” i-au scos în evidenţă atât vocea cât şi sensibilitatea reuşind astfel să-i învingă pe ceilalţi doi mari finalişti – Alin Văduva şi Iulian Vasile. El a intrat astfel în posesia marelui premiu pus în joc, în valoare de 200.000 de euro.  La scurt timp după câştigarea concursului, bucuros şi plin de emoţii, Andrei a declarat : ” Eu sper să urmeze de abia de acum înainte cea mai frumoasă perioadă. Şi de abia aştept să petrec ceva timp cu ai mei înainte să plec din România din nou. A fost cel mai fain lucru din viaţa mea. A fost prima mea şansă să văd cum e în lumea asta şi nu-mi vine să cred că s-a  terminat. Cel mai tare o să-mi lipsească scena pe care am cântat săptămână de săptămână „. Îl felicităm şi noi pentru marea reuşită şi-i dorim mult succes în continuare!

ELIT

Alexandra MATEŞ

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

2 Comentarii

Horea 3 ianuarie 2012 at 17:40

Nu mai pomeniti aici de Andrei Leonte (X Factor) sau de Stefan Stan (Vocea Romaniei) ca n-au „trecere” la forumistii ziarului UNIREA.

PSD, PNL, PD-L, Jidveian, Hava, Peres, Atanasiu, … sunt „desertul” pe acre-l savureaza majoritatea cititorilor.

Muzica, teatrul, poezia, acte de binefacere, fapte sociale sau economice, s. a., sunt doar pentru altii si pentru alte vremuri (trecute sau viitoare).

Politicianul 3 ianuarie 2012 at 21:21

Da domnule. E vremea noastra.
Noi va hotaram viitorul. Asa ca n-ai alta varianta de dialod decat in aceasta zona.

Comentariile sunt oprite