Anchetă internă de amploare a IPJ Cluj după ce au apărut fotografii cu șefi ai Poliției Dej la petreceri care ar fi avut loc în timpul restricțiilor

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Anchetă internă a IPJ Cluj pentru a stabili ce căuta şeful Poliţiei municipale Dej împreună cu persoane dubioase din municipiu la o agapă care ar fi avut loc în data de 12 aprilie 2020, în ciuda restricţiilor date de Ordonanţele militare.

În imaginea prezentată de Ziar de Cluj în data de 22 aprilie, apare șeful Poliției Municipiului Dej, Alin Câmpean, alături de alte persoane, la o cabană din apropierea Dejului, pe Valea Tărpiului. Între timp fotografia a fost ştearsă de pe contul de Facebook al numitului „Roni Roni”, la a cărui cabană s-ar fi ţinut agapa.

ELIT

Mai multe fotografii în care apar șefi ai Poliției Dej alături de mai multe persoane, la o petrecere la o cabană, au fost postate pe rețelele de socializare în aprilie în perioada restricțiilor impuse prin ordonanțele militare. Inspectoratul de Poliție al Județului Cluj a anunțat că a declanșat o anchetă internă pentru a stabili contextul faptelor.

Imaginile îi arată pe șefi ai Poliției Dej, în timp ce participau la o petrecere privată în 12 aprilie, în ciuda restricțiilor impuse la nivel național. Fotografiile au ajuns în presa locală, care a identificat o parte dintre participanți.

În imaginea prezentată de Ziar de Cluj în data de 22 aprilie, apare șeful Poliției Municipiului Dej, Alin Câmpean, alături de alte persoane, la o cabană din apropierea Dejului, pe Valea Tărpiului. Între timp fotografia a fost ştearsă de pe contul de Facebook al numitului „Roni Roni”, la a cărui cabană s-ar fi ţinut petrecerea.

Ulterior, fotografiile au fost șterse, dar potrivit jurnaliștilor din presa locală nu a fost contestată autenticitatea lor. Apoi au apărut comentarii conform cărora ar fi fost făcute anul trecut.

”În urma imaginilor și a informațiilor apărute în spațiul public, conform cărora un polițist cu funcție de conducere ar fi participat la un eveniment împreună cu mai multe persoane, aspect care contravine prevederilor legale în vigoare pe perioada stării de urgență, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Cluj a dispus efectuarea unor verificări pe linie internă, pentru clarificarea tuturor aspectelor și luarea măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Contactat de Someșeanul.ro pentru a obține un punct de vedere în acest caz, Alin Câmpean, şeful Poliţiei municipiului Dej, s-a ferit să facă declarații, rezumându-se la a spune că este o cercetare dispusă de IPJ Cluj.

Sursa: digi24.ro

FOTO: www.ziardecluj.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Nelutu 25 aprilie 2020 at 12:46

Pai,daca esti politist,poti face un chef doar cu politisti?Nu ai voie sa ai prieteni dinafara sistemului?

Comentariile sunt oprite