Rămâi conectat

Sport

Amicalul Metalurgistul Cugir – Industria Galda, la Deva, pe sintetic, sâmbătă, la ora 15.00

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conducerile celor două formații au decis ca partida amicală dintre Metalurgistul Cugir și Industria Galda de Jos, prima din acest an între cele două conjuudețene, să se dispute sâmbătă, 29 ianuarie, de la ora 15.00, pe terenul sintetic de la Stadionul “Cetate” din Deva.

Ar fi cea mai viabilă soluție, în condițiile în care condițiile meteo afectează starea terenurilor avute la dispoziție sub Drăgana, cu suprafețele de joc înghețate (clubul cugirean este gazdă). Dacă situația nu s-ar fi rezolvat, jocul de verificare era programat mâine dimineață, la Cugir. Elevii antrenorului Lucian Itu au început pregătirea în 17 ianuarie, fiind cea mai grăbită formație din Alba, iar de luni, 31 ianuarie, vor efectua un cantonament centralizat la domiciliu, în acest interval de timp fiind prevăzute și două amicale, în deplasare, cu SCM Zalău (sâmbătă, 5 februarie, la Iclod) și Politehnica Timișoara (vineri, 11 februarie).

“Roș-albaștrii’ l-au înregimentat pe uniristul Haj, contează și pe golgheterul M. Lupu (nu a mai plecat la Chiajna) și au renunțat la juniorii Al. Popescu și Tănăsescu. Metalurgistul Cugir este cea mai bună combatantă din Alba de ani buni și iernează pe locul al doilea în Seria a 9-a a Ligii a 3-a, deja calificată în play-off, cu 3 etape înaintea încheierii sezonului regular.

Industria Galda, revenită în Liga a 4-a după 7 ani petrecuți pe a treia scenă, a terminat turul pe poziția secundă a ierarhiei, la 7 puncte distanțâ de liderul imbatabil CS Universitatea Alba Iulia. Deocamdată nu s-a înregistrat nicio plecare, deși unii jucători au oferte, chiar din eșaloanele superioare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea