Rămâi conectat

Curier Județean

Amenzi în valoare de peste 21.000 de lei pentru infracțiuni rutiere, aplicate de polițiștii din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfășurat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului şi în localităţile rurale arondate. Au fost aplicate amenzi în valoare de 21.695 lei şi au fost identificate 12 persoane bănuite de săvârşirea de infracțiuni.

La data de 15 mai 2019, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, pe raza municipiului Alba Iulia şi pe raza localităţilor rurale arondate.

La acţiune au participat 37 de poliţişti din structurile de ordine publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră.

Au fost controlate 67 de autovehicule, au fost legitimate 71 de persoane, au fost constatate, în flagrant delict, 3 infracțiuni și au fost identificate 12 persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

Cu ocazia acestei acţiuni au fost aplicate 87 de sancţiuni de natură contravenţională, majoritatea pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 21.695 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea