Amenzi în valoare de 280.430 de lei aplicate de polițiștii din Alba pentru abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, în perioada 6-12 august 2018

Paul Voicu - Primar 2020

Poliţiştii din Alba au depistat, săptămâna trecută, 732 de conducători auto ce au depășit limita legală de viteză. Faţă de 4 dintre aceştia, complementar sancţiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere pentru că au depășit limita legală  cu peste 50 de kilometri/oră.

În perioada 6 – 12 august 2018, poliţiştii rutieri din Alba au aplicat 732 de sancţiuni contravenţionale pentru încălcarea regimului legal de viteză. Acţiunea  a făcut parte din calendarul campaniei „SPEED” al poliţiilor rutiere europene TISPOL şi a avut drept scop reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării regulilor rutiere privind viteza.

ELIT

Alţi 235 de participanţi la trafic au fost sancționați pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 280.430 lei.

Mihail David - 2020

Faţă de 4 conducători auto, complementar sancţiunii, a fost luată măsura suspendării permisului de conducere, ca urmare a faptului că au fost depistaţi circulând cu o viteză mai mare de 50 de kilometri/oră decât limita maximă admisă.

Facebook 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...