Rămâi conectat

Ştirea zilei

Amenzi de peste 50.000, 34 de dosare penale și 10 permise reținute de polițiștii din Alba în perioada minivacanței de Anul Nou

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada minivacanței de Anul Nou polițiștii din Alba au dat amenzi de peste 50.000, au constatat 34 de infracţiuni şi 324 de abateri de natură contravenţională și au reținut 10 permise de conducere

În perioada minivacanței de Anul Nou, peste 180 de poliţişti din judeţul Alba au acţionat, zilnic, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică în județ. S-a intervenit la 165 de evenimente, au fost sesizate 34 de infracțiuni și au fost aplicate 324 de amenzi.

În perioada 31 decembrie 2020 – 4 ianuarie 2021, poliţiştii din Alba au fost la datorie pentru a asigura un climat de ordine şi linişte publică şi au intervenit de fiecare dată, cu promptitudine, în cazul producerii vreunui eveniment.

În cele 4 zile, au fost constatate 34 de infracţiuni şi 324 de abateri de natură contravenţională, care au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 53.365 lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut 10 permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au retras un certificat de înmatriculare.

S-a intervenit la 165 de solicitări ale cetăţenilor, din care 160 au fost făcute prin serviciul de urgenţă 112. În perioada minivacanței de Anul Nou nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice şi nici accidente rutiere în urma cărora vreo persoană să-şi piardă viaţa sau să sufere vătămări corporale grave.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea