Amenzi de peste 5.000 și 4 certificate de înmatriculare reținute, după o acțiune a polițiștilor din Alba, împreună cu RAR-ul

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Acțiune comună Poliția Alba și RAR, pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor

Po liţiştii rutieri din Alba, împreună cu Registrul Auto Român, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate 8 autoturisme care prezentau defecțiuni.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La data de 25 august 2020, poliţişti rutieri din Alba, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe DN 1, pe raza municipiului Aiud, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale pentru defecțiuni tehnice și alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice și au reținut 4 certificate de înmatriculare. Valoarea sancțiunilor a fost de 5.060 de lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei