Amenzi de peste 5.000 și 4 certificate de înmatriculare reținute, după o acțiune a polițiștilor din Alba, împreună cu RAR-ul

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Acțiune comună Poliția Alba și RAR, pentru prevenirea accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor

Po liţiştii rutieri din Alba, împreună cu Registrul Auto Român, au organizat o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere provocate de starea tehnică necorespunzătoare a autovehiculelor. Au fost depistate 8 autoturisme care prezentau defecțiuni.

USR - Alegeri parlamentare 2020

La data de 25 august 2020, poliţişti rutieri din Alba, împreună cu specialişti din cadrul Registrului Auto Român – Alba, au organizat, pe DN 1, pe raza municipiului Aiud, o acţiune pentru depistarea şoferilor care conduc, pe drumurile publice, autoturisme care nu îndeplinesc condiţiile tehnice pentru circulaţia în condiţii de siguranţă.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au aplicat 14 sancțiuni contravenționale pentru defecțiuni tehnice și alte abateri de la normele legale privind circulația pe drumurile publice și au reținut 4 certificate de înmatriculare. Valoarea sancțiunilor a fost de 5.060 de lei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419