Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Amenzi de 44.000 de lei după o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă publică în Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O acţiune cu efective mărite a polițiștilor din Alba Iulia, desfășurată în ultimele două zile în municipiu, s-a soldat cu aplicarea unor amenzi în valoare totală de 44.000 de lei. Au fost controlate societăţi comerciale, autoturisme și autovehicule de transport material lemnos.

În zilele de 12 şi 13 mai a.c., Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfăşurat pe raza municipiului, o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale care au fost sprijiniţi de poliţişti de investigare a criminalității economice şi de reprezentanți ai ITRSV, DS Alba şi de reprezentanți ISCTR.

Au fost efectuate controale la 34 de societăţi comerciale şi au fost verificate 21 de autovehicule de transport material lemnos şi 118 autoturisme.

În urma acestor controale au fost constatate 136 de abateri contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 44.550 lei. Dintre acestea 29 au fost aplicate la Legea 61/1991 , pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 97 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 12/1990 privind comerţul şi 8 la alte acte normative.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 2.333 lei şi au fost reţinute 6 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea