Amenzi de 44.000 de lei după o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă publică în Alba Iulia

O acţiune cu efective mărite a polițiștilor din Alba Iulia, desfășurată în ultimele două zile în municipiu, s-a soldat cu aplicarea unor amenzi în valoare totală de 44.000 de lei. Au fost controlate societăţi comerciale, autoturisme și autovehicule de transport material lemnos.

În zilele de 12 şi 13 mai a.c., Poliţia Municipiului Alba Iulia a desfăşurat pe raza municipiului, o acţiune cu efective mărite ce a avut drept scop menţinerea climatului de siguranţă publică, prevenirea şi combaterea infracțiunilor şi prevenirea accidentelor rutiere.

ELIT

La acţiune au participat poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale care au fost sprijiniţi de poliţişti de investigare a criminalității economice şi de reprezentanți ai ITRSV, DS Alba şi de reprezentanți ISCTR.

Au fost efectuate controale la 34 de societăţi comerciale şi au fost verificate 21 de autovehicule de transport material lemnos şi 118 autoturisme.

În urma acestor controale au fost constatate 136 de abateri contravenţionale ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 44.550 lei. Dintre acestea 29 au fost aplicate la Legea 61/1991 , pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 97 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 12/1990 privind comerţul şi 8 la alte acte normative.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 2.333 lei şi au fost reţinute 6 permise de conducere şi 3 certificate de înmatriculare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...