Rămâi conectat

Ştirea zilei

AMENDĂ de câte 5.000 lei pentru TREI bărbați din Bucerdea Grânoasă care au plecat din CARANTINĂ, după ce s-au întors din străinătate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
AMENDĂ de câte 5.000 lei pentru TREI bărbați din Bucerdea Grânoasă care au plecat din CARANTINĂ, după ce s-au întors din străinătate

Acțiunile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 sunt continuate de către Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 617 persoane aflate în carantină, 283 aflate în izolare și au fost organizate 11 acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 270 persoane. Alte 17 de persoane au fost verificate în cadrul altor activități în contextul pandemiei.

Au fost controlate 14 societăți comerciale/ persoane fizice autorizate, 53 de terase, restaurante, fastfood-uri și 51 mijloace de transport, din care 12 mijloace de transport în comun.

Echipele de control au depistat și sancționat 13 persoane care nu au respectat măsurile de protecție individuală.

De exemplu, cu ocazia unei acțiuni cu efective suplimentare, organizată la Blaj, au fost legitimate 115 persoane, au fost verificate 72 de autovehicule și au fost aplicate 56 de sancțiuni contravenționale, din care 8 pentru nerespectarea regulilor de protecție sanitară.

Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au depistat trei bărbați, de 19, 22 și 35 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, care nu au respectat măsura carantinării și au părăsit locația unde ar fi trebuit să se afle pentru următoarele două săptămâni, ca urmare a faptului că s-au întors din străinătate.

Cei trei bărbați au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, fiecare, conform prevederilor art. 65 din Legea 55/2020.

Acțiunile de control vor continua.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea