Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Ambulanță veterinară în Țara Moților: Strângere de fonduri pentru înființarea unei clinici mobile veterinare, inițiată de o asociație din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația ”Apuseni Spirit” a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru achizționarea unei ambulanțe veterinare pentru Țara Moților și înființarea unei clinici mobile veterinare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Scopul înființării unei clinici veterinare mobile este de a oferi îngrijire corespunzătoare câinilor și pisicilor din zona Apusenilor, precum și pentru a reduce numărul animalelor abandonate, care în prezent nu beneficiază de servicii de calitate din cauza lipsei de personal calificat și cabinete medicale veterinare. Donațiile se pot face accesând link-ul de mai jos. Orice donație, cât de mică, înseamnă un pas mai aproape pentru realizarea obiectivului propus.

”Dragi prieteni ai animalelor,

Suntem entuziasmați să vă împărtășim o inițiativă minunată cu privire la îngrijirea și protejarea animalelor din zona Munților Apuseni.

https://apusenispirit.galantom.ro/fundraising_pages/view

În zona noastră, accesul la servicii veterinare este limitat din cauza lipsei de personal calificat și cabinete medicale veterinare. Pentru a remedia această problemă și a oferi îngrijire corespunzătoare câinilor și pisicilor noastre, precum și pentru a reduce numărul animalelor abandonate, am hotărât să strângem fonduri pentru a înființa o clinică mobilă veterinară.

Scopul nostru este să organizăm campanii de castrare și sterilizare pentru câinii și pisicile cu și fără stăpân. Vrem să aducem o clinică mobilă și în zonele rurale, pentru a opri suferința animalelor abandonate pe străzi, în păduri și pe ape. Ne dorim să nu mai existe generații de pui chinuiți, bolnavi și flămânzi. Vrem să putem ieși din casă fără teama de a vedea animale abandonate la tot pasul.

Animalele ne aduc bucurie, dragoste și compasiune în viața noastră și merită tot sprijinul nostru. Prin donații sau implicarea voastră, puteți contribui la salvarea și îmbunătățirea vieților animalelor din comunitatea noastră.

Haideți să acționăm împreună pentru protejarea animalelor cu perspectivă. Fiecare banut donat contează. Suntem siguri că, împreună, vom reuși să facem o schimbare pozitivă pentru aceste suflete nevinovate”, au transmis reprezentanții asociației.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Accident MORTAL pe DJ 700A, la Băița, în Hunedoara: Un tânăr de 21 de ani a DECEDAT după ce un șofer băut a intrat cu mașina într-un parapet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident MORTAL pe DJ 700A, la Băița, în Hunedoara: Un tânăr de 21 de ani a DECEDAT după ce un șofer băut a intrat cu mașina într-un parapet Un accident MORTAL a avut loc vineri după-masa pe DJ 700A, la Băița, în Hunedoara. Un tânăr de 21 de ani a DECEDAT după ce un șofer […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea