Rămâi conectat

Economie

Ambient a cerut intrarea în insolvență. Pierderi de 7 milioane de euro doar în 2014

Ziarul Unirea

Publicat

în

Compania Ambient SA a cerut la sfarsitul saptamanii trecute falimentul societății la Tribunalul Sibiu, sectia Contencios Administrativ si Fiscal.

Societatea din Sibiu, care are un magazin de desfacere și in Alba Iulia, a incheiat anul 2014 cu un business in scadere cu aproape 30% fata de 2013 si pierderi de peste 7 milioane de euro.

 

Potrivit wall-street.ro, in ultimul an, business-ul Ambient a trecut printr-o serie de schimbari, proprietarul companiei, Ioan Ciolan, cedând o parte din participatia pe care o detinea catre BCR, in schimbul acoperirii unei creante care se ridica la aproximativ 4,5 milioane de euro.

 

În ultimul an, Ambient a inchis trei puncte de lucru, astfel ca în prezent mai functioneaza magazinele din Cluj, Sibiu, Ramnicu Valcea, Alba Iulia, Medias, Sighisoara, Blaj, Targu Mures, Bistrita, Borsa si Sighetu Marmatiei, operand un total de 12 spatii comerciale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun a crescut cu 55% într-un singur an

Unirea Ziarul

Publicat

în

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun a crescut cu 55% într-un singur an Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma unor creşteri majore ale preţurilor la cacao şi carne de porc, conform celui mai recent indice al produselor de bază […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea