Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Economie

Ambient, 21 de ani de perteneriat cu Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Branding FITS  (16)Astăzi, 6 iunie, la deschiderea celei de-a 21-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), Ambient aniversează tot atâţia ani de parteneriat cu cel mai spectaculos eveniment organizat în oraşul Sibiu.

De-a lungul timpului, trupe importante de teatru din Germania, Israel, Italia, Elveţia, Spania sau Marea Britanie s-au prezentat la Sibiu cu reprezentaţii în premieră pentru România. Obiectivele pentru ediţia din acest an sunt la fel de ambiţioase: peste 2.500 de invitaţi din 50 de ţări, 150 de premiere şi 300 de evenimente desfăşurate în 60 de spaţii atipice, prin care se exploateză arhitectura şi frumuseţile Sibiului.

Începută în 1993, dintr-o pasiune comună pentru artă şi teatru, colaborarea dintre FITS şi Ambient a trecut testul timpului, plasând-o în prezent într-o etapă a performanţei, odată cu recunoaşterea FITS ca “al treilea festival de artele spectacolului ca importanţă din Europa” după cele  din Edinburgh şi Avignon.

Ca în fiecare an, Ambient dedică clienților și partenerilor săi un program personalizat în cadrul FITS, aducând la Sibiu peste 1.500 de oaspeți. Pentru organizarea acestuia, Ambient a avut de partea sa partenerii: BelProfile, Bramac, Caparol, Ceresit, Ferroli, Macon, Porotherm, Rigips, Rockwool, Sadolin, SN Deco, Temad, Tondach, Viessmann, Weber Saint-Gobain și Wise.

Totodată, Ambient a ajuns, anul acesta, prin colaborarea pe care a dezvoltat-o cu FITS, la performanța de a organiza seri de teatru în orașe precum: Alba, Braşov, Mediaș, Bistrița, Râmnicu-Vâlcea, Cluj, Deva, Târgu-Mureş şi Baia-Mare.

Luna iunie a devenit pentru Ambient un mare motiv de sărbătoare- începe a 21-a ediție a celei mai mari reușite ale comunității sibiene iar pentru noi cei de la Ambient înseamnă încă un an de realizări. De asemenea, ne aminteşte că parteneriatul nostru cu FITS este din ce mai stabil. Este proiectul cultural de suflet în care Ambient s-a implicat din primul an şi ne dorim să devină doar o parte din ceea ce facem pentru comunitate”, a spus Ioan Ciolan, Director General Ambient.

Perseverenţa cu care Ambient a clădit în timp nu doar o afacere ci şi o comunitate ne impresionează. Am reuşit împreună să transpunem arta în stradă fără să o alterăm şi să aducem calitate în toate manifestările culturale din oraş”, a declarat Constantin Chirac, director al Teatrului Radu Stanca din Sibiu și al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

*Despre Ambient

afis ambientCompania Ambient a fost înfiinţată în 1993 în Sibiu de către omul de afaceri Ioan Ciolan şi a rămas cu capital 100% românesc până în prezent. A fost reţeaua de bricolaj autohtonă care a lansat primul DIY din România în aprilie 2002, urmând ca business-ul să se dezvolte către zona de vanzare asistată şi consiliere a clienţilor pe proiectele pe care le desfăşoară prin Programul AMBIENT TOTAL. În prezent, reteaua are 14 centre comerciale şi 16 depozite şi platforme logistice. Ambient are peste 3.000 de constructori parteneri şi a dezvoltat cel mai mare program de fidelitate din industrie – Card Bonus – care are în prezent peste 200.000 de posesori.

*Despre FITS

Festivalul de Teatru de la Sibiu a fost organizat prima data în 1993, la iniţiativa unui grup condus de Constantin Chiriac, actor al Teatrului Radu Stanca din Sibiu. Dacă la prima ediţie au particpat doua ţări România şi Republica Moldova, un an mai târziu organizatorii au reuşit să atragă opt ţări participante, iar numărul acestora acrescut treptat până când, în 2007, când Sibiu a fost de Capitală Culturală Europeană, Festivalul a reunit 70 de ţări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea