Rămâi conectat

Economie

Ambient, 21 de ani de perteneriat cu Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu

Publicat

în

Branding FITS  (16)Astăzi, 6 iunie, la deschiderea celei de-a 21-a ediţii a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), Ambient aniversează tot atâţia ani de parteneriat cu cel mai spectaculos eveniment organizat în oraşul Sibiu.

De-a lungul timpului, trupe importante de teatru din Germania, Israel, Italia, Elveţia, Spania sau Marea Britanie s-au prezentat la Sibiu cu reprezentaţii în premieră pentru România. Obiectivele pentru ediţia din acest an sunt la fel de ambiţioase: peste 2.500 de invitaţi din 50 de ţări, 150 de premiere şi 300 de evenimente desfăşurate în 60 de spaţii atipice, prin care se exploateză arhitectura şi frumuseţile Sibiului.

Începută în 1993, dintr-o pasiune comună pentru artă şi teatru, colaborarea dintre FITS şi Ambient a trecut testul timpului, plasând-o în prezent într-o etapă a performanţei, odată cu recunoaşterea FITS ca “al treilea festival de artele spectacolului ca importanţă din Europa” după cele  din Edinburgh şi Avignon.

Electrica Furnizare Discount

Ca în fiecare an, Ambient dedică clienților și partenerilor săi un program personalizat în cadrul FITS, aducând la Sibiu peste 1.500 de oaspeți. Pentru organizarea acestuia, Ambient a avut de partea sa partenerii: BelProfile, Bramac, Caparol, Ceresit, Ferroli, Macon, Porotherm, Rigips, Rockwool, Sadolin, SN Deco, Temad, Tondach, Viessmann, Weber Saint-Gobain și Wise.

Totodată, Ambient a ajuns, anul acesta, prin colaborarea pe care a dezvoltat-o cu FITS, la performanța de a organiza seri de teatru în orașe precum: Alba, Braşov, Mediaș, Bistrița, Râmnicu-Vâlcea, Cluj, Deva, Târgu-Mureş şi Baia-Mare.

Luna iunie a devenit pentru Ambient un mare motiv de sărbătoare- începe a 21-a ediție a celei mai mari reușite ale comunității sibiene iar pentru noi cei de la Ambient înseamnă încă un an de realizări. De asemenea, ne aminteşte că parteneriatul nostru cu FITS este din ce mai stabil. Este proiectul cultural de suflet în care Ambient s-a implicat din primul an şi ne dorim să devină doar o parte din ceea ce facem pentru comunitate”, a spus Ioan Ciolan, Director General Ambient.

Perseverenţa cu care Ambient a clădit în timp nu doar o afacere ci şi o comunitate ne impresionează. Am reuşit împreună să transpunem arta în stradă fără să o alterăm şi să aducem calitate în toate manifestările culturale din oraş”, a declarat Constantin Chirac, director al Teatrului Radu Stanca din Sibiu și al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

*Despre Ambient

afis ambientCompania Ambient a fost înfiinţată în 1993 în Sibiu de către omul de afaceri Ioan Ciolan şi a rămas cu capital 100% românesc până în prezent. A fost reţeaua de bricolaj autohtonă care a lansat primul DIY din România în aprilie 2002, urmând ca business-ul să se dezvolte către zona de vanzare asistată şi consiliere a clienţilor pe proiectele pe care le desfăşoară prin Programul AMBIENT TOTAL. În prezent, reteaua are 14 centre comerciale şi 16 depozite şi platforme logistice. Ambient are peste 3.000 de constructori parteneri şi a dezvoltat cel mai mare program de fidelitate din industrie – Card Bonus – care are în prezent peste 200.000 de posesori.

*Despre FITS

Festivalul de Teatru de la Sibiu a fost organizat prima data în 1993, la iniţiativa unui grup condus de Constantin Chiriac, actor al Teatrului Radu Stanca din Sibiu. Dacă la prima ediţie au particpat doua ţări România şi Republica Moldova, un an mai târziu organizatorii au reuşit să atragă opt ţări participante, iar numărul acestora acrescut treptat până când, în 2007, când Sibiu a fost de Capitală Culturală Europeană, Festivalul a reunit 70 de ţări.

Publicitate

Economie

Comunicat de presă: UAT COMUNA SĂLIȘTEA anunță demararea proiectului: „ÎNFIINȚARE CENTRU COMUNITAR ÎN SATUL SĂLIȘTEA, COMUNA SĂLIȘTEA”, COD SMIS 151738

Publicat

în

UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ COMUNA SĂLIȘTEA, în calitate de beneficiar, cu sediul în sat Săliștea, com. Săliștea, str. Joseni, nr. 447, Jud. Alba, Cod 517655, România, derulează proiectul „ÎNFIINȚARE CENTRU COMUNITAR ÎN SATUL SĂLIȘTEA, COMUNA SĂLIȘTEA”, COD SMIS 151738, co-finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza Contractului de finanțare nr. 7256 din 24.11.2021 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014 – 2020, prin Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru, în calitate de Organism Intermediar.

Programul de finanțare: Programul Operațional Regional 2014-2020

Axa Prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale

Electrica Furnizare Discount

Prioritatea de investiții 8.1 – Investiții în infrastructurile sanitare și sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel național, regional și local, reducând inegalitățile în ceea ce privește starea de sănătate, promovând incluziunea socială prin accesul la serviciile sociale, culturale și de recreere, precum și trecerea de la serviciile instituționale la serviciile prestate de comunități

Obiectivul general al proiectului: Obiectivul general al proiectului „ÎNFIINȚARE CENTRU COMUNITAR ÎN SATUL SĂLIȘTEA, COMUNA SĂLIȘTEA”, îl constituie creșterea nivelului de accesibilitate al populației la serviciile de sănătate și comunitare în comuna Saliștea, reducând inegalitățile legate de starea de sănătate prin consolidarea asistenței medicale primare, și promovând incluziunea socială, prin dezvoltarea infrastructurii locale de servicii sociale și de sănătate.

Obiectivele specifice:

1. Înfiintarea unui Centru Comunitar Integrat care să ofere servicii medico-socio-educaționale destinate în special persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile, în 24 de luni de la semnarea contractului de finanțare.
2. Dotarea și echiparea Centrului Comunitar Integrat, în vederea funcționării optime, cu dotări medicale, nemedicale și echipamente tehnologice, în 24 de luni de la semnarea contractului de finanțare.
3. Îmbunătățirea accesului persoanelor aparținând grupurilor vulnerabile la piața forței de muncă, prin colaborarea cu un voluntar aparținând grupurilor vulnerabile, în 24 de luni de la semnarea contractului de finanțare.

Locul de implementare: Județul Alba, Comuna Salistea, Satul Salistea, str. Joseni, nr. 447, jud. Alba, CF nr. 73455.

Valoarea totală a proiectului: este de 528.662,26 lei, asistență financiară nerambursabilă 478.000,39 lei (din care 334.600,28 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă acordată din Fondul European de Dezvoltare Regională și 133.840,09 lei reprezintă finanțarea nerambursabilă acordată din bugetul de stat).

Perioada de implementare: 33 luni
Dată începere proiect: 01.04.2021
Dată finalizare proiect: 31.12.2023

DATE DE CONTACT

U.A.T.
COMUNA SĂLIȘTEA

sat Săliștea, com. Săliștea, str. Joseni, nr. 447, Jud. Alba, Cod 517655, România
Tel. 0258762101/ fax. 0258762007/ e-mail. [email protected]
Manager de proiect:  Chiriluț Marcel Teofil

Citește mai mult

Economie

Comunicat de presă: Finalizare proiect capital de lucru pentru ARHITECT MAGDA SRL

Publicat

în

ARHITECT MAGDA SRL anunța finalizarea proiectului cu titlul: GRANT PENTRU CAPITAL DE LUCRU SC ARHITECT MAGDA SRL, proiect nr. RUE  M2-14642,  implementată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, MEEMA și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Obiectivul proiectului: Obiectul contractului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, prin Măsura Granturi pentru capital de lucru.

Proiectul s-a derulat in intervalul perioadei de maxim 180 zile, calculate din momentul plății ajutorului Financiar din partea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, MEEMA și Agenția pentru IMM, respectiv M2-14642 din 29.07.2021.

Electrica Furnizare Discount

Rezultatele finale în urma implementării proiectului: Menținerea /suplimentarea numărului de angajați existenți la data înscrierii electronice pentru o perioadă de minim 6 luni de la obținerea finanțării și combaterea efectelor negative ale crizei provocate de COVID-19 asupra activității societății ARHITECT MAGDA SRL

Valoarea totală a proiectului:  100.136,7675 RON

Valoarea grantului: 87.075,45 RON

Cofinanțare: 13.061,3175 RON

 „Proiect cofinanțat din FONDUL EUROPEAN DE DEZVOLTARE REGIONALA prin Programul PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE, Axa prioritară 3-Sprijinirea IMM-urilor ca reacție la pandemia COVID-19, Prioritatea de investiții 3d – Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare” 

Persoană de contact:

Sorin Stefan MAGDA

Tel: 0722678174, email: [email protected]

ARHITECT MAGDA SRL

Citește mai mult

Economie

Comunicat de presă: Finanțare nerambursabilă pentru reabilitarea și modernizarea Centrului Regional de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil București

Publicat

în


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare