Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Alin Ignat a încântat asistența sâmbătă seara, la Mira Summer

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Zeci de albaiulieni au ales ca loc de distracție sâmbătă seara terasa Mira Summer din Șanțurile Cetății unde au avut ocazia să-l asculte pe Alin Ignat. Acesta a mărturisit că este încântat că a avut ocazia să ofere câteva ore de bună dispoziție pentru cei prezenți.

De asemenea, a confirmat că va participa la un eveniment extrem de important pentru cariera sa  muzicală – concursul Vocea României.

„La sfârşitul lunii iunie am participat la preselecţia pentru concursul Vocea României ce a avut loc la Cluj. Juriul a decis să merg mai departe. Astfel am fost selecţionat pentru prima etapă care va avea loc la Bucureşti, la sfârşitul lunii august. Sper să reuşesc să întorc toate cele patru scaune, sau cel puţin unul pentru a merge mai departe”, a spus Alin.

De altfel, cucerirea unui nou trofeu de către interpretul albaiulian nu ar fi o surpriză. Vă reamintim că el și-a făcut debutul artistic la Festivalul Național de Muzica Ușoară „Mamaia” 2008 și până în prezent a câștigat numeroase premii la cele mai importante festivaluri și concursuri din țară și străinătate (Chișinău).

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea