Alimentarea cu gaze naturale a fost sistată pe mai multe străzi din Micești, în urma unui incident la rețeaua de distribuție

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Alimentarea cu gaze naturale mai multor străzi din localitatea Micești a fost sistată din cauza unui incident la rețeaua de distribuție a gazelor. Echipele lucrează în acest moment pentru remedierea situației.

Delgaz Grid a fost nevoita sa sisteze alimentarea cu gaze naturale pentru consumatorii din localitatea Micesti pe strazile: Carpati, Valcele, Rotunda, Dealului, Toplita, Zavoi, Cumpenei, Dragasani, Inului, Stufului, Scarisoara si Sesuri, in data de 31 iulie incepand cu ora 12:30, ca urmare a unui incident survenit la reteaua de distributie gaze naturale.

ELIT

Echipele companiei lucreaza in vederea remedierii situatiei, reluarea treptata a alimentarii cu gaze naturale fiind estimata a se realiza pe parcursul zilei de 31 iulie, incepand cu ora 16:00, in functie de prezenta la domiciliu a consumatorilor afectati, masura fiind necesara pentru efectuarea operatiunilor in conditii de siguranta.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Flavia 31 iulie 2020 at 15:16

La oamenii pe care i-au lasat fara gaz si fara apa calda – ca centrala merge cu gaz – de o saptamana aproape, cand au de gand sa vina???

Comentariile sunt oprite