Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Alimentarea cu apă potabilă, întreruptă pe mai multe străzi din Aiud, din cauza unei avarii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alimentarea cu apă potabilă, întreruptă pe mai multe străzi din Aiud, din cauza unei avarii

Un număr semnificativ de locuitori din orașul Aiud se vor confrunta cu o lipsă temporară de apă potabilă în data de 11 septembrie, din cauza unei avarii majore în rețeaua de alimentare cu apă. Apa CTTA SA Alba, sucursala Aiud, a emis un anunț oficial cu privire la această situație.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Conform comunicatului emis de Apa CTTA SA Alba – Sucursala Aiud, în data de 11 septembrie 2023, va avea loc întreruperea furnizării de apă pe mai multe străzi din orașul Aiud. Aceste străzi afectate de avarie includ:

1. Strada Voluntarilor
2. Strada Popa Șapcă
3. Strada Grădinii
4. Strada Iazului
5. Strada Valea Aiudului

În timpul perioadei de întrerupere a furnizării de apă, consumatorii sunt avertizați că, la reluarea serviciului, pot apărea fluctuații ale parametrului de turbiditate a apei. În această situație, se recomandă clienților să folosească apa doar în scopuri menajere.

În cazul în care apar perturbații sau probleme suplimentare în ceea ce privește furnizarea de apă potabilă, acestea trebuie raportate imediat la numerele de telefon de urgență ale Apa CTTA SA Alba – Sucursala Aiud, și anume: 0258861932 sau 0258864018. Această acțiune este esențială pentru a permite intervenția rapidă și remedierea problemelor în cel mai scurt timp posibil.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Codul rutier 2024: Regula puțin cunoscută de către șoferii cu permis categoria B. Amenda este peste 10.000 lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Codul rutier 2024: Regula puțin cunoscută de către șoferii cu permis categoria B. Amenda este peste 10.000 lei Legislația rutieră devine tot mai riguroasă, iar Poliția Rutieră a început să monitorizeze mai atent comportamentul conducătorilor auto pe șosele, în special în perioadele cu trafic intens, cum ar fi sărbătorile. Un detaliu frecvent ignorat de șoferii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea