Rămâi conectat

Actualitate

Alimentarea cu apă, oprită pe mai multe străzi din Aiud! Zonele vizate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alimentarea cu apă, oprită pe mai multe străzi din Aiud! Zonele vizate

Numeroase artere din municipiul Aiud se vor confrunta cu lipsa apei în ziua de miercuri, 23 august 2023, conform anunțului emis de reprezentanții sucursalei Aiud a APA CTTA Alba.

Potrivit informațiilor disponibile, furnizarea apei potabile va fi temporar întreruptă din cauza unei avarii survenite la conducta principală de alimentare cu apă.

Printre străzile vizate de această întrerupere se numără: Moților, începând de la numărul 61 în sus, precum și Fântânele, Livezilor, Păltiniș, Abrudului, Dorului, Codrului și Pășunii.

Specialiștii companiei lucrează în prezent pentru remedierea defecțiunii, iar odată finalizate intervențiile, se va relua furnizarea normală a apei potabile, conform declarațiilor reprezentanților acestei entități.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Controale de amploare ale ANAF firmele care fac ITP: Ce nereguli au descoperit inspectorii Controale de amploare au fost declanșate de Direcția Generală Antifraudă Fiscală în sectorul inspecțiilor tehnice periodice (ITP) pentru autovehicule. Acțiunile de control ale inspectorilor au scos la iveală neconcordanțe importante între numărul prestațiilor ITP efectuate și veniturile impozabile declarate de contribuabili. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea