Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

Alianţa DA s-a refăcut în judeţul Alba!”, afirmă Ovidiu Jidveian

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Astăzi s-a constituit Consiliul Local al municipiului Alba Iulia şi aşa cum anunţa preşedintele PP-DD Alba Cornel Comşa surpriza s-a produs: PNL a bătut palma cu PDL pentru constituirea majorităţii şi alegerea viceprimarilor. Paul Voicu va reprezenta PDL şi Simone Albani PNL. PSD a rămas fidel angajamentului de a nu colabora cu PDL.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ovidiu Jidveian, preşedintele PSD Alba Iulia, a declarat pentru ziarul Unirea căSe pare că Alianţa DA s-a refăcut în judeţul Alba, contrar protocolului USL de la nivel naţional şi local, care interzice orice colaborare cu PDL la constituirea consililor locale şi celor judeţene. Noi (nn – PSD) am fost fair play şi am respectat înţelegerea avută vineri cu PP-DD şi PNL, conform căreia USL urma să facă majoritate atât la Alba Iulia cât şi în Consiliul Judeţean Alba. Se pare că unii au ales să încalce protocolul şi au negociat separat un protocol secret cu PDL. În ceea ce priveşte consiliul local, PSL a respectat protocolul, consilierii acestui partid votând pentru Simone Albani şi pentru Dorin Şerdean.

Ne-am dat seama că ceva nu a fost în regulă în protocolul negociat vineri, ce urma să fie semnat duminică, dintre USL şi PP-DD întrucât Teodor Atanasiu nu a mai fost de găsit ieri, pentru parafarea propriu-zisă a protocolului. Liberalii au votat astăzi împotriva propunerii ca eu să fiu preşedintele şedinţei de constituire a CL Alba Iulia„, a explicat Jidveian. Întrebat ce va urma, cum va reacţiona PSD Alba după recentele evenimente neaşteptate de pe scena politică a judeţului Alba, Jidveian a arătat că „situaţia va fi tranşată de conducerea centrală a USL, care cu siguranţă nu va accepta această trădare. Este regretabil că unii aleşi locali s-au jucat de-a războiul cu PDL Alba şi în fapt au ales să părăsească electoratul care a votat pentru schimbare în judeţul Alba”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sufletele celor care mor în Săptămâna Luminată ajung în Rai? Credința populară că în această săptâmână ușile Raiului sunt deschise, iar cele ale Iadului închise Săptămâna care urmează după Paște este o perioadă de împlinire sufletească, cea mai curată și mai frumoasă perioadă a calendarului bisericest, numită de către preoți și „Raiul anului bisericesc”, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea