Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba: „Suntem în valul 3, în plin val 3 și suntem pe o pantă ascendentă”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, a discutat în cadrul unei emisiuni la Radio Unirea FM, despre valul al treilea al pandemiei de COVID-19.

„Putem să privim lucrurile printr-o perspectivă pesimistă, optimistă, eu aș opta pentru una realistă. Anul trecut, în martie, la debutul pandemiei cu sigutanță nimeni nu știa, din toată lumea aceasta, cu ce ne confruntăm de fapt și cu ce urmează să ne confruntăm.

Acum, putem să spunem că și în județul Alba, ca în toată țara, pentru că se vede și la nivel național și ca și în toată Europa, pentru că în mai multe țări din Uniunea Europeană încep să ia măsuri restrictive. Se pare că suntem în valul 3, în plin val 3 și suntem într-o pantă ascendentă, din păcate o ascensiune a numărului zilnic de cazuri destul de rapidă.

Ne-a prins cu locuri puține în spitale, la nivel național, nu doar în județul Alba, cu un grad ridicat de oboseală a personalului medical și nu numai, pentru că pe lângă medici mai sunt și alți funcționari care muncesc zi de zi în lupta împotriva covidului și este un moment dificil, dar am încredere că o să reușim iarăși să trecem peste și să vină anotimpul de vară, să apucăm să vaccinăm, la nivel național, un număr cât mai mare de oameni, astfel încât din toamnă să nu mai putem vorbi despre valul 4″, a spus Alexandru Sinea, directorul DSP Alba, la Radio Unirea FM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea