Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alexandru Pereş: „Ioan Dîrzu şi PSD Alba sunt condamnaţi la 5 ani de muncă în folosul PNL”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Secretarul general al PDL Alba, senatorul Alexandru Pereş, a comentat în cea mai recentă conferinţă a partidului rezultatele celui mai recent sondaj prezentat în presă, comandat se pare de PSD, dar pe care social-democraţii nu mai vor să şi-l asume din cauza procentelor mici obţinute de propriii candidaţi la Primăria Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba. „Toată campania internă din Alianţă, efortul şi banii risipiţi de doctor Ioan Dîrzu şi colegii săi, bani risipiţi pe bannere, pe afişe, pe articole comandate în presa locală, pe dialogul interactiv cu electoratul din cartierele oraşului s-au dovedit a fi un lucru inutil. Degeaba a stat Ioan Dîrzu cocoţat peste două luni de zile pe panouri, ba la Bazinul Olimpic, ba la benzinăria de lângă Hotel Cetate sau în faţa Spitalului Judeţean pentru a cerşi bunăvoinţa albaiulienilor în viitoarea campanie electorală. Totul a fost în zadar. Cetăţenii, în majoritate, nu s-au lăsat impresionaţi”, a declarat Pereş referitor la sondajul care îi plasează pe candidaţii PSD la Primăria Alba Iulia şi Consiliul Judeţean, Ioan Dîrzu, respectiv Ioan Florea, undeva sub 30% şi sub candidaţii PNL pentru aceleaşi funcţii.
„Doctor Ioan Dîrzu şi colegii săi din PSD Alba sunt condamnaţi la 5 ani de subteran şi la muncă în folosul PNL, în susţinerea a doi candidaţi liberali interesanţi, un fost ministru al Apărării, demolator al unităţilor militare din judeţ şi a unui transfug politic lăudăros, un profitor al zilelor trecute care îşi doreşte cu ardoare, şi nu de azi de ieri, funcţia de primar al municipiului Alba Iulia. Cetăţenii ştiu că municipiul Alba Iulia nu poate fi condus cum a fost condus Spitalul Judeţean în ultimii ani, adică falimentar”, a mai comentat senatorul Alexandru Pereş. Acesta a respins varianta avansată de liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, care a sugerat că sondajul amintit ar fi fost de fapt o diversiune pusă la cale chiar de PDL, pentru a discredita candidaţii Alianţei. „Cum am fi putut scoate noi un sondaj în care votul politic să aparţină Alianţei USL în proporţie de 55% în condiţiile în care candidaţii lor la Primărie şi Consiliul Judeţean au undeva sub 30%. Este un sondaj executat de PSD, tocmai cu ajutorul unor sondori ai PNL”, a răspuns Pereş acuzaţiilor lansate de liderul PSD Alba. El a spus însă că procentele cu care sunt creditaţi Hava şi Dumitrel în sondajul PSD (în jur de 40%) sunt mult forţate în minus, în condiţiile în care, conform unor sondaje interne ale PDL, Mircea Hava are peste 60%. (I.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea