Ziarul Unirea

Alexandru Pereş: DACĂ VA CÂŞTIGA ALEGERILE – USL VA CONTINUA PRĂBUŞIREA ECONOMIEI

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

La  9 decembrie românii vor alege între trecut şi viitor, între competenţă şi amatorism, între progres economic sau regres, între democraţie şi totalitarism. Miza alegerilor este enormă: USL (URSS) sau Uniunea Europeană? Deşi un sondaj recent de opinie spune că 80% dintre români cred că ţara se îndreaptă într-o direcţie greşită, direcţie imprimată de Guvernul Ponta, USL cerşeşte voturi pentru a continua alţi patru ani prăbuşirea economiei. Iată principalii indicatori moşteniţi de la Guvernul Ungureanu (comparativ cu perioada similară din 2011):
-Producţia industrială, plus 3,1%;
-Industria prelucrătoare, plus 2,6%
-Energia electrică şi termică, plus 10,5%
– Lucrările în construcţii, plus 19,2%
– Volumul cifrei de afaceri în comerţ, transport şi comunicaţii, plus 8,7%
– Exporturi, plus 3 milioane de euro;
l Importuri, reducere cu 0,4%

Iată ce au devenit aceşti indicatori după numai 4 luni:

ELIT

– Producţia industrială, minus 4%
– Industria prelucrătoare, minus 5%
– Energia electrică, termică, plus 0,4%
– Construcţiile – cădere dramatică
-Exporturile – scădere
– Importurile pentru producţie – scădere
– Preţurile legumelor – plus 16%, al fructelor – plus 17%, ouălor – plus 14%, uleiului -plus 7%, energia termică – plus 19%, combustibili – plus 8%

DE CE TREBUIE VOTAT ARD?
– A stabilizat şi repus economia României pe un trend crescător. USL a prăbuşit economia în doar câteva luni.
– A realizat REFORMA în justiţie şi a demarat o viguroasă campanie anticorupţie. USL pregăteşte un program ANTIREFORMĂ, pentru salvarea marilor corupţi.
– A construit un puternic parteneriat strategic (economic şi militar) cu UE, NATO şi SUA.  USL, prin copreşedinţii săi, a formulat îndoieli faţă de acest parteneriat.
– A direcţionat România spre Vest, integrând-o în marea familie a UE. USL doreşte dirijarea ţării spre Est.
– A obţinut fonduri europene pentru investiţii. USL a blocat aceste fonduri.
– A construit 365 km autostrăzi şi a lăsat în lucru alţi 433 km. USL a „rectificat”  fondurile pentru autostrăzi.
– A întărit instituţiile statului de drept şi democraţia. USL doreşte diminuarea controlului constituţional şi proclamă „tirania majorităţii”, condamnată explicit de UE şi Statele Unite.
UN VOT PENTRU ARD ESTE UN VOT PENTRU VIITOR. UN VOT PENTRU USL ESTE UN VOT PENTRU TRECUT.

Alexandru PEREŞ, senator PDL de Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Proiect ambiţios al candidatului PNL Cristian Oniciu: Turismul – un angajament pentru Ciuruleasa (P)

Aşezarea geografică a comunei Ciuruleasa ne oferă o şansă în plus pentru dezvoltare, în special pentru ceea înseamnă partea de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

9 Comentarii

Wolf 7 decembrie 2012 at 18:26

Iar ai aparut ma cu minciuni si atacuri murdare la adresa adversarilor politici? Cand draku a reusit ARD-ul sa faca ceva bun pentru Romania intr-o luna de cand s-a infiintat? Nu vezi ca bati campii? Porcariile si minciunile scrise de tine nici macar nu merita comentate. Cauta-ti domnule o slujba ca ramai somer dupa alegeri! Sau nu vrea nimeni sa te angajeze?

Adrian SIMION 7 decembrie 2012 at 18:32

Domnule Peres, cu tot respectul pentru functia pe care o aveti, LUATI-VA UN CONCEDIU PE VIATA DIN POLITICA. Ingrijiti-va de familie, aveti o varsta respectabila, poate aveti nepoti, mai mergeti pe la o slujba pe la biserica … Stiti dvs., de la o varsta incepem sa luam drumul bisericii si sa ne pregatim ca nu cumva sa ajungem in postura fecioarelor nebune din pilda. Ati fost atata vreme parlamentar, dar ajunge, sincer; sunt sigur ca sunt si oameni de calitate in PD, chiar si in PD-ul din Alba. Oameni care vor invata cat de mult bine face opozitia, din cand in cand, unui partid. Dumnezeu sa va dea multa sanatate!

colonelu' gogu 7 decembrie 2012 at 18:54

securistul peres se face de ras inca o data debitand doar prostii, economia voi pedeleii ati prabusit-o prin furaciunile de miliarde ale lui videanu, udrea, BIANU, ridzi & sleahta.

si fiindca nu v-au mai ajuns banii de furat atunci ati taiat salariile si pensiile, TVA de 24%, alocatiile la mamicute si bebelusi, ati inchis spitale si scoli si culmea ne-ati ras in fata facandu-ne viermi si lenesi.

iti doresc fir intins dupa 9 decembrie si 4M

gigi 7 decembrie 2012 at 18:54

Securist imputit,ai furat totul in tara asta tu cu gasca Basista.SEBESENII nu te voteaza ,degeaba insisti .La locale a insistat umflatuul de Nistor si nu a esit primar.

contribuabilu` 7 decembrie 2012 at 19:26

Si dupa atata amar de munca-degeaba, te trezesti ? De unde scoti cifrele alea – ca nu sunt publicate nicaieri de INS ! Burtologie inventata ?

Stareta 7 decembrie 2012 at 20:18

Dar domnia voastra ce faceti?Nu cersiti voturi? Si faceti asta de cand ati intrat in politica.Cersiti.Ca de rezultate,vai de ele.Nu mai dati vina pe alte partide pentru dezastrul in care ne aflam , fie el economic, social, cultural.Profesionalismul dvs. politic se vede si mai ales se simte.Macar acum in preg de sarbatori dati dovada de caracter si de curatenie sufleteasca.Om fi noi oameni de rand ,dar chiar orbi si prosti cum ne considerati nu suntem .V-am dat votul nostru de mai multe ori si de fiecare data viitorul de aur pe care l-ati promis se vede .Rusineeeee!!!!!!!!!!!!!

Alexandra 8 decembrie 2012 at 15:13

nu conteaza pe cine vom vota, important e sa mergem la urne si sa ne decidem singuri viitorul. sa nu-i lasam pe altii sa decida pentru noi si pentru viata noastra!

Costel* 8 decembrie 2012 at 18:13

Mergem la vot si votam, asta este !

GHICI 9 decembrie 2012 at 11:27

Mergem si votam ! Da ! Si votam USL ca sa scapam de astfel de oameni, care ar face orice sa mai doarma citiva ani pe banii fraierilor. Mai lasne mai neica cu MINCIUNILE tale, ca de aia ai pierdut su parul, dar naravul nu l-ai schimbat. AJUNGE ! DESTUL AI PROSTIT FRAIERII ! La Sebes ai gasit nasul !

Comentariile sunt oprite