Alexandru Pelici, instalat antrenor la CS Mioveni! Fostul unirist rămâne în Liga a 2-a după despărțirea de CSM Reșița

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Alexandru Pelici a preluat CS Mioveni, divizionara secundă clasată în acest moment pe poziția a 11-a. Antrenorul în vârstă de 46 de ani, care în 2004 a reușit cea mai importantă performanță din istoria Unirii Alba Iulia, locul 6 în Divizia A din postura de nou-promovată, revine astfel după trei ani la gruparea din Argeș.

Pelici a semnat un contract valabil până la vară, cu posibilitatea prelungii, obiectivul fiind o clasare între primele șase formații. Cu Alexandru Pelici pe banca tehnică, CS Mioveni a eliminat FCSB din Cupa României și a fost învinsă de FC Voluntari în sferturile de finală ale competiției. Alexandru Pelici a fost instalat ca antrenor principal la CS Mioveni în luna iulie a anului 2016 și a plecat în aprilie 2017. Ulterior a preluat Hermannstadt, cu care a promovat în Liga 1 și a disputat finala Cupei României în 2018, 0-2 cu Universitatea Craiova.

USR - Alegeri parlamentare 2020

CS Mioveni are un nou antrenor începând de astăzi, după ce s-a despărțit de Claudiu Niculescu. Alexandru Pelici (46 de ani), recent despărțit de CSM Reșița, a ajuns la un acord cu conducătorii clubului argeșean și revine la formația din Mioveni, Conform Liga2.ro, Alexandru Pelici a efectuat astăzi testarea de COVID-19 și așteaptă rezultatul pentru a vedea dacă va sta mâine pe banca tehnică a noii sale echipe, la meciul restanță cu Rapid. Alexandru Pelici a renunțat la postul de antrenor principal al echipei CSM Reșița, după eșecul de pe teren propriu, cu Pandurii Tg. Jiu, scor 1-2, „lanterna roșie” a eșalonului, în urmă cu 10 zile. Pelici s-a despărțit de CSM Reșița, pe care a condus-o în perioada iunie – octombrie 2020, după ce în nouă meciuri a obținut două victorii, trei egaluri și patru înfrângeri.

Sursa: Liga2.ro

Dan HENEGAR