Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ALERTĂ meteo de la ora 10.00: COD GALBEN de vânt PUTERNIC în Alba și alte 30 de județe, până la ora 23.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O avertizare meteorologică cod galben de vânt puternic intră în vigoare sâmbătă și este valabilă în Alba și alte 30 de judeţe din întreaga ţară. Vântul va sufla cu până la 80 de kilometri la oră în zonele joase şi cu 100 de kilometri la oră la munte.

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că, sâmbătă, între orele 10.00 – 23.00, vor fi intensificări ale vântului cu viteze de 55…65 km/h şi temporar 70…85 km/h, trecător cu aspect de vijelie, în Crişana, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi în zona costieră a Dobrogei, iar spre seară şi la începutul nopţii de sâmbătă spre duminică (25/26 aprilie) şi în jumătatea nordică a Moldovei.

”În intervalul menţionat, în zona montană înaltă, vântul va sufla tare, cu rafale ce vor depăşi 80…100 km/h. Intensificări ale vântului se vor semnala, local şi temporar şi în restul teritoriului, unde se vor atinge viteze, în general, de 45…55 km/h”, a transmis ANM.

Sursa citată a precizat că, în nordul, nord-estul şi centrul teritoriului, precum şi în zonele de munte, mai ales după-amiaza şi seara local se vor semnala averse, însoţite şi de descărcări electrice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea