Rămâi conectat

Ştirea zilei

ALERTĂ în ALBA: O minoră de 14 ani a plecat dintr-un centru rezidențial din Alba Iulia și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Alba caută o minoră care a plecat dintr-un centru rezidențial din Alba Iulia și nu a mai revenit. Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

La data de 16 iulie 2021, Poliția Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unui centru rezidențial din Alba Iulia, cu privire la faptul că, în după amiaza aceleiași zile, minora MUNTEAN ANDREEA ROXANA, de 14 ani, a plecat din centru și nu a mai revenit.
Minora are următoarele semnalmente:
• 162 cm înălțime;
• 67 de kilograme;
• Ochi căpriu;
• Păr negru;

La data plecării purta un tricou alb şi pantaloni scurţi de culoare albă cu dungi negre.

Polițiștii desfășoară, în continuare, cercetări în vederea identificării minorei, iar aceasta a fost dată în urmărire imediat după ce a fost anunțată dispariția.

Precizăm că, în cursul zilei de azi, 27 iulie, reprezentanții instituției în tutela căreia se află minora, au transmis poliției acordul de mediatizare a dispariției.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea