Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

ALERTĂ în Alba: Bărbat din Roșia Montană, dat DISPĂRUT: Ar fi plecat din spital și nu a mai fost văzut de două săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ALERTĂ în Alba: Bărbat din Roșia Montană, dat DISPĂRUT: Ar fi plecat din spital și nu a mai fost văzut de două săptămâni

Polițiștii din Alba caută un bărbat din localitatea Roșia Montană, care ar fi plecat din spital pe data de 25 februarie și nu a mai revenit acasă.

Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

„Nu vreau să fiu paranoic, să apar toată ziua cu mesaje negative din Roșia Montană, dar aceasta este realitatea la noi. Azi dimineață 3 frați ai acestui om m-au căutat la primărie, spunîndu-mi că fratele lor a DISPĂRUT de sîmbătă a fost o săptămînă. A ieșit sîmbătă 25 02 2023 pe semnătura lui din spitalul Abrud și de atunci nu l-a mai văzut nimeni.

Dacă cineva l-a văzut pe acest om ori are cineva ceva indicii îi rugăm să apeleze la poliție!!!, a scris Vasile Morariu, viceprimarul din Roșia Montană, pe Facebook.

La data de 6 martie 2023, în jurul orei 13,30, Postul de Poliție Roșia Montană a fost sesizat de către un bărbat din comuna Roșia Montană, cu privire la faptul că, la data de 25 februarie 2023, fratele său, CORCHEȘ NICOLAE DANIEL, de 43 de ani, s-a externat din spitalul din Abrud și nu a mai ajuns la domiciliu.

Bărbatul are următoarele semnalmente:

• 175 cm înălțime;
• 60 de kilograme;
• Ochi căprui;
• Păr negru;

La momentul dispariției purta pantaloni sport de culoare verde, pulover de culoare închisă și era încălțat cu ghete de culoare închisă.
Bărbatul a fost dat în urmărire, iar polițiștii desfășoară activități de căutare.
Persoanele care pot da informații care să conducă la identificarea lui sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea