Rămâi conectat

Politică Administrație

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 în ALBA: Senatorul Alexandru Pereş a votat „pentru normalitate şi dezvoltare”: „Trebuie să consolidăm această casă, Uniunea Europeană!”

Alexandra Mates

Publicat

în

peres la vot10Cu zâmbetul pe buze, aşa s-a prezentat senatorul de Alba Alexandru Pereş, duminică, în jurul orei 9.00, la secţia de votare de la Liceul cu program Sportiv Alba Iulia. Acesta nu a venit singur, ci împreună cu soţia. A votat „pentru normalitate şi dezvoltare în Uniunea Europeană”.  

Despre importanţa votului de astăzi, senatorul PDL a declarat: „Am votat pentru că este un drept al nostru să votăm şi e bine ca toţi cetăţenii, o dată la 4 sau la 5 ani de zile, să participe la acest scrutin tocmai pentru a fi conştienţi că în următorii 4-5 ani, 5 în cazul preşedintelui, opţiunea noastră a fost fermă şi din cei 18 milioane de votanţi cât mai mulţi s-au prezentat la vot”.

Întrebat de jurnalişti pentru ce a votat, senatorul a spus că  „pentru dezvoltare” şi „pentru normalitate”.

„Pe de altă parte, am votat pentru normalitate. Oricum se termină o perioadă de 10 ani în care preşedintele Traian Băsescu a fost preşedintele României. Urmează o altă perioadă, pe care eu cel puţin o prevăd o perioadă în care trebuie să facem paşi fermi, în ceea ce înseamnă Uniunea Europeană, în privinţa dezvoltării şi a integrării tot mai mult, pentru că suntem ţară europeană. Sigur, asta nu exclude alte acţiuni pe care văd că atuala guvernare le face cu ţări din Asia, cu China sau alte zone din lume. Suntem aici, trebuie să consolidăm această casă, această uniune, Uniunea Europeană, şi în judeţ lucruri certe, clare, aşa cum şi la Blaj, la Sebeş, şi în Alba Iulia, s-au întâmplat”, a spus Pereş.

De asemenea, politicianul a ţinut să menţioneze că acest lucru se poate întâmpla în România „doar dacă toţi participăm la acest scrutin la vot şi sigur dacă votăm conform credinţei noastre”.

„Eu cred că este bine să votăm pentru Uniunea Europeană şi pentru dezvoltare, aşa cum o parte dintre candidaţi ne-au promis. Şi unul dintre ei, pe care eu l-am votat, l-am exemplificat de foarte multe ori în cuvânt”, a conchis Alexandru Pereş.

[nggallery id=2535]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea