Rămâi conectat

Politică Administrație

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014 în ALBA| Ovidiu Jidveian: A fost o decizie foarte ușoară pe care o așteptam de 10 ani

Dragoş Suciu

Publicat

în

Ovidiu Jidveian11Președintele PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian a votat astăzi, la ora 11.00, la Școala Generală ”Vasile Goldiș” din municipiul reședință de județ.

”A fost o decizie foarte ușoară pe care o așteptam de 10 ani de zile. 10 ani în care România a trecut prin instabilitate, bălăcăreală, circ. Acum este momentul când putem schimba ceva. Și cred că este normal ca aici, din Capitala Marii Uniri, să dăm un semnal și să redescoperim o țară stabilă, o țară guvernată fără scandaluri politice, prosperă așa cum ne-o dorim cu toții”, a spus Ovidiu Jidveian.

Avocatul ar vrea ca viitorul președinte să respecte legile, să se ocupe de problemele țării și ”nu de apariții TV și de scandaluri”.

”A fost cea mai dură campanie din ultimii 10 ani de zile de când sunt eu în politică”, a afirmat Jidveian.

Președintele PSD Alba Iulia a conchis prin a spune că albaiulienii vor alege, la fel ca și la europarlamentare, ”calea cea bună”.

[nggallery id=2537]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea