Ziarul Unirea

Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.4 Deputați Aiud – Ocna Mureș

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

*Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.4 Deputați Aiud – Ocna Mureș

Data alegerilor parlamentare se apropie cu pași repezi iar până la debutul campaniei electorale mai sunt doar câteva zile, deși ”gurile rele” ar spune că unii dintre candidați au ”furat startul” și au ieșit deja cu declarații și promisiuni.

ELIT

Pe lângă programele electorale cu care fiecare aspirant la un fotoliu de senator sau deputat va ieși să convingă electoratul să-i dea votul, considerăm că și situaţia materială a celor ce vor să reprezinte un colegiu din județ poate fi unul dintre criteriile luate în considerare de alegători. De aceea vă prezentăm mai jos averile candidaților din Colegiul de Deputați nr.4 (Aiud – Ocna Mureș), așa cum rezultă din cele mai recente declarații de avere.

*Sorin Bumb (ARD), administratorul public al județului Alba, fost vicepreşedintele CJ, membru în Consiliul de Administrație al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Centrul Transilvaniei”. Nu deţine terenuri, are împreună cu soția două apartamente, de 96 respectiv 47 mp, cumărate în 1996 şi 2006. De asemenea, are două autoturisme Volkswagen, fabricate în 2002 și 2003. Are depozite în bănci în valoare de 28.235 de lei și 4.032 de euro și nu are datorii la bănci. Venitul propriu obținut în ultimul an a fost de 42.600 lei (ca vicepreședinte al CJ Alba).

*Radu Coclici (USL), actual deputat în Parlamentul României, nu deține terenuri sau clădiri și are un autoturism ARO M461 fabricat în anul 1974. Are un credit de 40.986 de lei iar veniturile obținute în ultimul an au fost de 51.396 de lei (indemnizația de deputat).

*Cornel Comșa (PP-DD), este consilier în Consiliul General al Municipiului București și asociat unic la DA Easy Way SRL, DA Easy Way LLC – SUA, DA Easy Way LTD – Bulgaria și asociat la Bis Round the Clock. Deține un teren intravilan de 515 mp la Sulina (jud. Tulcea), o casă de 200 mp în Alba Iulia, un apartament de 118 mp în Brașov și un alt apartament, de 84 mp, în București. Nu are mașină. Are depozite în bănci în valoare totală de 33.000 de euro, 73.000 USD și 18.000 de lei, a creditat firma DA Easy Way SRL cu 270.000 de lei și a acordat împrumuturi unor persoane fizice de aproximativ 40.000 de euro. Are un credit în bancă de 25.000 de euro, scadent în 2018. Veniturile personale obținute în ultimul an sunt în valoare totală de 450.000 de lei (dividende la DA Easy Way SRL).

*Kerekes Gheorghe Levente (UDMR) este preşedintele AJVPS Acvila Aiud: deţine un teren intravilan în suprafaţă de 400 mp, nu are apartament sau casă, are 2 autoturisme Nissan şi Toyota fabricate în 2001 respectiv 1998, potrivit declaraţiei de avere a investit peste 5.000 de euro în ultimul an în piscicultură şi a câştigat 3.526 de lei din salariu.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Flaviu Serdiuc, noul președinte al filialei Cugir a USR

Ca urmare a fuziunii dintre USR și PLUS, la Cugir a avut loc recent, Adunarea general de alegeri în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

6 Comentarii

profesor Ana 3 noiembrie 2012 at 16:08

Cornel Comsa… Bucuresti, SUA, Bulgaria, Tulcea, Brasov… Si ce cauta la Aiud-Ocna Mures?
Ar fi culmea sa ajunga in parlament prin redistribuire, la fel cum a ajuns R Coclici in 2008 cu 16%. Fotoliu caldut, leafa grasuta, dar pentru aiudeni ce a facut? A cascat gura la microfon sau numai de somn?
Macar Bumb si Kerekes sunt aiudeni.

elevul Ion 3 noiembrie 2012 at 16:47

Daca domnul Coclici nu a facut nimic pentru Aiud ca deputat de ce nu puneti aceeasi intrebare si senatorului care va reprezinta in parlament,sau nu va convine ca-i din partidul ce-l simpatizati ori senatorul este coleg de-al dvs.?

profesor Ana 3 noiembrie 2012 at 20:57

M-am referit doar la deputati pentru ca despre ei se face vorbire in articol. La senat stiu ca acum e Dobra, pe care nu l-am considerat niciodata un reprezentant al meu. E un traseist. In parlament cred ca doarme sau e invizibil. La Aiud l-am vazut o singura data, cand a fost rost de mancare, desi nu l-a invitat nimeni.
Cat despre simpatii, nu simpatizez niciun partid. Sunt toate o apa si-un pamant, adica mocirla.

Mircea 4 noiembrie 2012 at 1:01

Cornel Comsa e nascut si crescut in Alba, faptul ca pana la 35 de ani a reusit sa faca ceva in viata, fara sa aiba vreo afacere cu statul inseamna foarte mult. E gresit ca n-are masina….are mai multe masini, dar sunt pe firmele alea. Bumb, e clar un functionar de la stat care daca il scoti in strada, nu face doua de-un leu. Coclici, e dator pe la toate birturile din Aiud si Alba Iulia, bea pe datorie, se stie. Sa- l voteze. P&l@ mea! Meciul va fi intre Comsa si PDL, ca partidu e tare..pacat ca stau in Alba Iulia, ca as vota cu Cornel. Succes oricum!

Micro aiud 4 noiembrie 2012 at 1:05

Bumb a fost vice la consiliu judetean 4 ani si n-a facut nimic pt Aiud sau Ocna. Coclici a fost patru ani deputat si n-am auzit nimic de el la Bucuresti, e pulbere toata ziua. La ora 9 dimineata e troanchin! Unguru sa-l voteze ungurii, noi votam Comsa!

Jidvei 4 noiembrie 2012 at 1:09

Sa fii aiudean e o calitate? Atnci noi astia din jidvei sa cerem un candidat din Jidvei? Sau aia din Ocna? Sau Unirea? Sau Noslac? De ce nu avem candidat din Hoparta? Au trecut alegerile locale doamna profesoara. La Bucuresti ne trebe oameni umblati, nu repetenti ca Coclici si bumb

Comentariile sunt oprite