Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.4 Deputați Aiud – Ocna Mureș

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Alegeri parlamentare în Alba – averile candidaților din Colegiul nr.4 Deputați Aiud – Ocna Mureș

Data alegerilor parlamentare se apropie cu pași repezi iar până la debutul campaniei electorale mai sunt doar câteva zile, deși ”gurile rele” ar spune că unii dintre candidați au ”furat startul” și au ieșit deja cu declarații și promisiuni.

Pe lângă programele electorale cu care fiecare aspirant la un fotoliu de senator sau deputat va ieși să convingă electoratul să-i dea votul, considerăm că și situaţia materială a celor ce vor să reprezinte un colegiu din județ poate fi unul dintre criteriile luate în considerare de alegători. De aceea vă prezentăm mai jos averile candidaților din Colegiul de Deputați nr.4 (Aiud – Ocna Mureș), așa cum rezultă din cele mai recente declarații de avere.

*Sorin Bumb (ARD), administratorul public al județului Alba, fost vicepreşedintele CJ, membru în Consiliul de Administrație al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Centrul Transilvaniei”. Nu deţine terenuri, are împreună cu soția două apartamente, de 96 respectiv 47 mp, cumărate în 1996 şi 2006. De asemenea, are două autoturisme Volkswagen, fabricate în 2002 și 2003. Are depozite în bănci în valoare de 28.235 de lei și 4.032 de euro și nu are datorii la bănci. Venitul propriu obținut în ultimul an a fost de 42.600 lei (ca vicepreședinte al CJ Alba).

*Radu Coclici (USL), actual deputat în Parlamentul României, nu deține terenuri sau clădiri și are un autoturism ARO M461 fabricat în anul 1974. Are un credit de 40.986 de lei iar veniturile obținute în ultimul an au fost de 51.396 de lei (indemnizația de deputat).

*Cornel Comșa (PP-DD), este consilier în Consiliul General al Municipiului București și asociat unic la DA Easy Way SRL, DA Easy Way LLC – SUA, DA Easy Way LTD – Bulgaria și asociat la Bis Round the Clock. Deține un teren intravilan de 515 mp la Sulina (jud. Tulcea), o casă de 200 mp în Alba Iulia, un apartament de 118 mp în Brașov și un alt apartament, de 84 mp, în București. Nu are mașină. Are depozite în bănci în valoare totală de 33.000 de euro, 73.000 USD și 18.000 de lei, a creditat firma DA Easy Way SRL cu 270.000 de lei și a acordat împrumuturi unor persoane fizice de aproximativ 40.000 de euro. Are un credit în bancă de 25.000 de euro, scadent în 2018. Veniturile personale obținute în ultimul an sunt în valoare totală de 450.000 de lei (dividende la DA Easy Way SRL).

*Kerekes Gheorghe Levente (UDMR) este preşedintele AJVPS Acvila Aiud: deţine un teren intravilan în suprafaţă de 400 mp, nu are apartament sau casă, are 2 autoturisme Nissan şi Toyota fabricate în 2001 respectiv 1998, potrivit declaraţiei de avere a investit peste 5.000 de euro în ultimul an în piscicultură şi a câştigat 3.526 de lei din salariu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea