Ziarul Unirea

Alegeri parlamentare – Dan Simedru: „Am încredere că cetăţenii vor face dreptate până la capăt!”

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

USL este forţa ce a coagulat în jurul ei politicienii care cred în România puternică, România cetăţenilor mulţumiţi de viaţa lor, de aleşii lor. Guvernul USL a pornit deja pe drumul relansării economice şi al coeziunii sociale şi a luat măsuri clare şi concrete, care nu pot fi combătute prin forţări de mesaje electorale. Încercarea de a distruge credibilitatea câştigată de USL datorită promisiunilor îndeplinite exprimă disperarea celor care, pe un ton mieros, încearcă să convingă românii că lupul îşi schimbă atât părul cât şi năravul.
România a pornit pe drumul cert al vindecării sale, alături de USL. Şi pentru ca România să devină puternică, e nevoie de parlamentari care să sprijine primăriile şi judeţul, să fie o voce care se poate face cu adevărat auzită în Parlament şi la Guvernul României! Voi fi, deci, deputatul pe care aleşii locali se pot baza!
USL este soluţia aleasă de majoritatea cetăţenilor, care nu mai vor măscărici pe post de oameni politici, incompetenţi la conducere, politruci nepăsători şi meschini. Cetăţenii ştiu să facă diferenţa între ceea ce poate sună bine, dar e lipsit de consistenţă, şi ceea ce e veritabil. Oamenii pot cel mai bine să discearnă între bun şi rău sau nepotrivit pentru o funcţie în politică, iar amabilităţile pur electorale nu mai cumpără pe nimeni.
Am fost de două ori vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, de alte două ori deputat şi tot de atâtea ori am ocupat funcţia de prefect al judeţului Alba. Cunosc problemele oamenilor, ştiu ce îi preocupă, am înţeles întotdeauna ce îi frământă. Relaţia mea cu oamenii este deschisă, sinceră şi prietenească. Voi păstra această relaţie în calitate de deputat din partea USL şi voi veni mereu acasă pentru a mă întâlni cu cetăţenii din toate cele 15 localităţi care formează Colegiul Cugir-Zlatna.
Am credinţa că oamenii au nevoie de respect şi atenţie, iar cerinţele şi aşteptările lor trebuie să regleze agenda oricărui parlamentar. Mulţi candidează, majoritatea dintre ei pretind că ştiu ce îşi doreşte lumea, dar prea puţini o cunosc aşa cum este ea. Cu nevoile ei, cu speranţele şi grijile ei.
Am fost prefectul care a avut mereu uşa deschisă. Aşa am ajuns să cunosc oamenii, mi-am însuşit trăirile, dezamăgirile şi durerile lor. Am încercat mereu să găsesc soluţii pentru ei şi de cele mai multe ori am reuşit. Iar atunci când problemele nu au putut fi rezolvate imediat, nu m-am dat bătut, convins fiind că niciun efort nu este prea mare pentru cei care şi-au pus speranţele în mine. Sunt, deci, sigur că cetăţenii vor găsi în mine deputatul pe care se pot baza!
În acest moment, politica este încă un spectacol de proastă calitate, la care populaţia nu mai vrea să plătească bilet. Cetăţenii nu mai vor să le cânte în strună politrucilor, nici măcar atunci când spectacolul este gratuit. Dezgustul pe care îl simte populaţia nu se îndreaptă către politică, fără de care societatea oricum nu funcţionează, ci faţă de personajele care au infestat, în ultimii ani, structurile de conducere ale României. Cei care şi-au bătut joc de ţară şi de oamenii care i-au ales sunt sursa marilor dezamăgiri ale românilor. O ştim şi noi, o ştiu şi ei. De-asta şi-au schimbat culoarea şi sigla sub care candidează, sperând că un ambalaj nou poate lua ochii şi voturile cetăţenilor.
Oamenii s-au maturizat şi, în tot acest timp, s-au maturizat şi aşteptările lor. Iar oamenii ştiu că sigla care însoţeşte candidatul îi defineşte felul în care se va comporta din punct de vedere politic, după ce va fi ales.
Sunt Dan-Coriolan Simedru, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul Cugir-Zlatna. Am încredere că cetăţenii vor face dreptate până la capăt. De aceea, îi invit să-i taxeze, prin vot, pe toţi cei care i-au ars la buzunare, pe cei care i-au ignorat, pe cei care i-au umilit şi nu au făcut nimic bun pentru ei.
Este timpul ca Uniunea Social Liberală să aibă majoritate în Parlament. În 9 decembrie, votaţi USL!

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă| Proiect ambiţios al candidatului PNL Cristian Oniciu: Turismul – un angajament pentru Ciuruleasa (P)

Aşezarea geografică a comunei Ciuruleasa ne oferă o şansă în plus pentru dezvoltare, în special pentru ceea înseamnă partea de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

37 Comentarii

UNGUENT 12 noiembrie 2012 at 20:29

Insinuezi ca este betiv ? In caz ca da iti GARANTEZ eu ca nu bea nici a 10-a parte din cat trage FOCA la masea in ultima vreme…

Cine, a lu'Cacarau? 13 noiembrie 2012 at 11:46

Pai n-ai vazut ce privire de salau fiert,vorba lui Dinescu, are?

Bagatoru' de ...seama 13 noiembrie 2012 at 19:11

Who the fuck is FOCA… cumva MUSTACIOSUL SEL din Balgrad? 🙂

Aurelian 14 noiembrie 2012 at 20:42

Tu poti garanta pentru oricine, dar nuy stiu cine va garanta pentru tine! In general nu prea conteaza cat poti sa bei, coneaza cat de prost esti la betie, iar Sañedru „ii as” la prostie!

Aurelian 14 noiembrie 2012 at 20:45

Tu poti garanta pentru oricine, dar nuy stiu cine va garanta pentru tine! In general nu prea conteaza cat poti sa bei, coneaza cat de prost esti la betie, iar Sañedru “ii as” la prostie!
Nu are nevoie decat de un pahar, ca sa fie beat turta!

arthur 12 noiembrie 2012 at 20:40

Un om bun pentru un oras bun!felicitari!

Status Quo 12 noiembrie 2012 at 21:31

arthurache,

ce faci ma baiete ca te-ai murdarit pe la gura!
Am mai vazut pupatori-de-kururi da parca tu esti un exemplar cu totul special.

Cat iti dau ma arturache astia pe care-i lauzi? Iti iese de-o bere pe zi?

Albaiulian 13 noiembrie 2012 at 8:33

Sa inteleg ca de zona Zlatna il doare exact unde il pupa artur? De fapt si de Cugir a avut grija,impreuna cu fonfi, sa ajunga in situatia in care este acum!

Ovidiu 12 noiembrie 2012 at 20:50

Uauuuuu ce bine arata, vai ce frumos este, maine merg sa-l votez, veniti si voi cu miile sa-l alegem sa nu ratam ocazia.

Dane,poate nu sti 12 noiembrie 2012 at 21:51

dar usl-ul are majoritatea in Parlament si acum, iar tara merge d’amboulea la vale. In ce priveste promisiunile din primavara ale usl”s-au indeplinit”,dar de fapt lipsesc cu desavarsire. Ai dreptate,oamenii s-au desteptat, dar ,in locul tau,nu m-as bucura prea devreme. Pe 9 dec. vei vedea de ce…

Besnik 12 noiembrie 2012 at 23:33

USL da poate are dificultati in a pune in practica ce si-a popus, dar asta e din cauza PDL ca a lasat un sistem saracit si plin de datorii. E greu sa faci fara nici un ban in buzunar, dar sunt sigur ca echipa USL va reusi. Domnule Simedru luptati pentru noi !

Besnik,in 2008,Boc a gasit numai datorii 13 noiembrie 2012 at 9:06

in loc de 3 miliarde de euro,contravaloarea BCR-in vistieria statului-in prag de criza economica. Si a salvat Romania de la situatia Greciei. Pai Ponta si Antonescu in iarna cand urlau pe strazi la demonstratii,ca va curge lapte si miere, se bazau ca le va lasa Boc bani? A cerut Ponta de la FMI un miliard de euro,la 3 zile de la instalare in mai;unde s-o fi dus banii? Clientela stie…

Oarecare 12 noiembrie 2012 at 23:16

Simedru este ud PDL-ist infiltrat in PNL. Crin Antonescu e un bou ca l-a pus candidat la deputati. Oricum dupa alegeri Simedru va trece la PDL. Sau asa se lauda sefii pdl-isti.

Selena 13 noiembrie 2012 at 8:31

Pentru ca vreau sa avem un viitor o sa votez USL

cellini 13 noiembrie 2012 at 14:00

un viitor de…plans

unul 13 noiembrie 2012 at 8:48

un parsiv si un prefacut asta este Dan Simedru, in afara interesului personal nu are nimic cu oamenii

un1k 13 noiembrie 2012 at 9:14

Candidatii USL pot reprezenta cu Adevarat judetul Alba

un1k 13 noiembrie 2012 at 9:16

Pentru ca vreau sa avem un viitor o sa votez USL !

Ia,priveste,pana la viitorul cu usl,un fragment din prezentul cu usl: 13 noiembrie 2012 at 12:10

Noi proteste au loc, marţi dimineaţă(13.11.2012), la combinatul Oltchim din Râmnicu Vâlcea, informează Realitatea.net.

300 de angajaţi au ieşit astăzi în stradă pentru a cere salariile restante pe ultimele două luni, iar cinci dintre ei au intrat în greva foame.

Fondul Monetar Internaţional (FMI) a cerut inchiderea combinatului. O altă variantă solicitată de FMI este vânzarea cât mai rapidă a Oltchim.

km0 13 noiembrie 2012 at 10:08

Hai USL!!!!

cristi 13 noiembrie 2012 at 10:47

va doresc mult succes in ceea ce urmeaza sa intreprindeti , cu siguranta oamenii nu se vor mai lasa calcati in picioare la nesfarsit si isi vor face DREPTATE PANA LA CAPAT cu ajutorul oamenilor ca dumneavoastra .

cristi 13 noiembrie 2012 at 10:47

as fi de parere sa il invitati pe domnul Ionut fulea la cateva concerte pe la bucuresti dupa ce ajungeti deputat , pentru ca la cantat trebuie sa recunoastem ca se pricepe si in acest fel va fi si el multumit

cristi 13 noiembrie 2012 at 10:48

Sa speram ca nu vom mai avea ghinionul sa fim reprezentati de cantareti in parlament , Avem deja experienta doamnei Irina Loghin si altii si ne-au demonstrat ca au talent doar in muzica.
Domnule Simedru de dumneavoastra nu am auzit sa cantati pe la nunti , dar am auzit ca ati fost prefect ,deputat , si in acest caz cu siguranta aveti experienta necesara pentru a reprezenta un colegiu . Succes

Simedru nu e cantaret 13 noiembrie 2012 at 11:44

dar este bun dansator de hore(calugaresti) si va reprezenta cu cinste jud Alba, cand Parlamentul usl va incinge astfel de manifestari(hora privatizarilor ratate,hora promisiunilor amanate,hora indatoririlor la FMI,hora decedatilor votanti la suspendari, hora infratirii cu Rusia si iesirea din UE,hora penalilor,incompatibililor,incompetentilor si a puscariabililor usl,etc,etc…

Albaiulian 13 noiembrie 2012 at 15:13

Sa sti ca nu totii cantaretii sunt saraci cu duhul ca Irina loghin si raposatul Ion Dolanescu! Mai sunt si ingineri printre ei care valoreaza mult mai mult decat demolatorii Cugirului, care acum vin sa-l salveze!

Albaiulian 13 noiembrie 2012 at 15:16

Scuze, din gresala nu am scris sti si nu stii

Aurelian 13 noiembrie 2012 at 19:48

Dar Sañedru, sigur ii „sarac cu duhul”, ca il mosteneste pe taicasu, profesorul de geografie, nebun din Cujer. Ca are apucaturi aparte(ca se considera femeie), nu ii de mirare, ca si taicasau, se uita la organele genitale ale elevilor, care purtau pantaloni mai stramti, si palmuia pe spate fetele mai dezvoltate! Asta in public, ca in particular, cum era sustinut de Securitatea din Armata, numai Dumnezeu mai stie cate „rele” a facut!

Corina 13 noiembrie 2012 at 14:38

Sigur fac cand iti vad tie fatauuu!

Freelancer89 13 noiembrie 2012 at 17:40

Omul asta are exprienta administrativa necesara pentru a ne reprezenta in Parlament, iar faptul ca a fost Prefect este indicatorul principal al cuunoasterii problemelor din judet, implicit din colegiul respectiv! Felicitari pentru aceasta initiativa!

Sophie 13 noiembrie 2012 at 19:09

Pentru ca vreau sa avem un viitor o sa votez USL

usl 13 noiembrie 2012 at 21:19

Aurelian , sa-ti fie rusine! Nu esti decât un jalnic si frustrat pDl-ist.

Aurelian 13 noiembrie 2012 at 21:31

Sa va fie voua rusine, ca iesiti cu asemenea specimente, in fata!

Aurelian 13 noiembrie 2012 at 21:37

Apropo, stiai ca in primul lui mandat de deputat, isi cauta partenerii masculin de sex prin ziare, si era coada la usa biroului lui de parlamentar, cu poponari care asteptau ca sa-i duca „domnul deputat”, cu el la Bucutresti. Avea si o pagina pe Amore.ro(azi inchis), unde cauta „barbat, dat sa fie barbat, si nu va fii nemultumit”!

Cora 15 noiembrie 2012 at 13:57

Pagina aia sigur a fost facuta de unul ca tine. Un om ca el nu isi face cont pe site-uri de-astea cu numele lui. E la mintea cocosului.

Aurelian 17 noiembrie 2012 at 13:38

@Cora, poate ca ai dreptate, poate ca „unul ca mine, i-a facuto fatalaului de Sañedru”, dar totusi, exista un „dar”, daca nu si-a puso el, atuci de ce nu a cerut administratorului de site, ca sa-l stearga, ca avea acest drept, si la lasat vreo 5 ani pana cand s-a incis „Amore.ro”, cumva nu l-a dus capul, ca avea gandul numai la „Hora Calugareasca”? El la pus draga, si acum face pe nevitovatul, ca nu da bine poponarii ca si candidati!

Sava Dorin(a) 13 noiembrie 2012 at 22:12

Acum cand stiu ca PDL va pierde totul va declar ca ma dezic de acest partid de mafioti, curve, pocaiti, MISA-ni, poponari si marturisesc ca am scris sub pseudonimele Aurelian si Dorin.
Nu mai sunt un sustinator a lui M.R.Unguent ci doar al unguentului pus in locul care trebuie.
Am sa demisionez din toate fundatiile mafiotului Hava iar sutele de milioane din salariu le donez pentru plantarea de copaci in desertul din Cetate.
Jos ciuma portocalie!

Dany 14 noiembrie 2012 at 9:55

Pe drumu de centura ce duce la Cujir. Venea o nulitate ce deputat il stim. Era roscat si beat. Si mirosea urat. Nu de la transpiratie. Ci de la sasait.

Comentariile sunt oprite