Rămâi conectat

Politică Administrație

Alegeri parlamentare – Dan Simedru: „Am încredere că cetăţenii vor face dreptate până la capăt!”

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

USL este forţa ce a coagulat în jurul ei politicienii care cred în România puternică, România cetăţenilor mulţumiţi de viaţa lor, de aleşii lor. Guvernul USL a pornit deja pe drumul relansării economice şi al coeziunii sociale şi a luat măsuri clare şi concrete, care nu pot fi combătute prin forţări de mesaje electorale. Încercarea de a distruge credibilitatea câştigată de USL datorită promisiunilor îndeplinite exprimă disperarea celor care, pe un ton mieros, încearcă să convingă românii că lupul îşi schimbă atât părul cât şi năravul.
România a pornit pe drumul cert al vindecării sale, alături de USL. Şi pentru ca România să devină puternică, e nevoie de parlamentari care să sprijine primăriile şi judeţul, să fie o voce care se poate face cu adevărat auzită în Parlament şi la Guvernul României! Voi fi, deci, deputatul pe care aleşii locali se pot baza!
USL este soluţia aleasă de majoritatea cetăţenilor, care nu mai vor măscărici pe post de oameni politici, incompetenţi la conducere, politruci nepăsători şi meschini. Cetăţenii ştiu să facă diferenţa între ceea ce poate sună bine, dar e lipsit de consistenţă, şi ceea ce e veritabil. Oamenii pot cel mai bine să discearnă între bun şi rău sau nepotrivit pentru o funcţie în politică, iar amabilităţile pur electorale nu mai cumpără pe nimeni.
Am fost de două ori vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, de alte două ori deputat şi tot de atâtea ori am ocupat funcţia de prefect al judeţului Alba. Cunosc problemele oamenilor, ştiu ce îi preocupă, am înţeles întotdeauna ce îi frământă. Relaţia mea cu oamenii este deschisă, sinceră şi prietenească. Voi păstra această relaţie în calitate de deputat din partea USL şi voi veni mereu acasă pentru a mă întâlni cu cetăţenii din toate cele 15 localităţi care formează Colegiul Cugir-Zlatna.
Am credinţa că oamenii au nevoie de respect şi atenţie, iar cerinţele şi aşteptările lor trebuie să regleze agenda oricărui parlamentar. Mulţi candidează, majoritatea dintre ei pretind că ştiu ce îşi doreşte lumea, dar prea puţini o cunosc aşa cum este ea. Cu nevoile ei, cu speranţele şi grijile ei.
Am fost prefectul care a avut mereu uşa deschisă. Aşa am ajuns să cunosc oamenii, mi-am însuşit trăirile, dezamăgirile şi durerile lor. Am încercat mereu să găsesc soluţii pentru ei şi de cele mai multe ori am reuşit. Iar atunci când problemele nu au putut fi rezolvate imediat, nu m-am dat bătut, convins fiind că niciun efort nu este prea mare pentru cei care şi-au pus speranţele în mine. Sunt, deci, sigur că cetăţenii vor găsi în mine deputatul pe care se pot baza!
În acest moment, politica este încă un spectacol de proastă calitate, la care populaţia nu mai vrea să plătească bilet. Cetăţenii nu mai vor să le cânte în strună politrucilor, nici măcar atunci când spectacolul este gratuit. Dezgustul pe care îl simte populaţia nu se îndreaptă către politică, fără de care societatea oricum nu funcţionează, ci faţă de personajele care au infestat, în ultimii ani, structurile de conducere ale României. Cei care şi-au bătut joc de ţară şi de oamenii care i-au ales sunt sursa marilor dezamăgiri ale românilor. O ştim şi noi, o ştiu şi ei. De-asta şi-au schimbat culoarea şi sigla sub care candidează, sperând că un ambalaj nou poate lua ochii şi voturile cetăţenilor.
Oamenii s-au maturizat şi, în tot acest timp, s-au maturizat şi aşteptările lor. Iar oamenii ştiu că sigla care însoţeşte candidatul îi defineşte felul în care se va comporta din punct de vedere politic, după ce va fi ales.
Sunt Dan-Coriolan Simedru, candidatul USL pentru Camera Deputaţilor în Colegiul Cugir-Zlatna. Am încredere că cetăţenii vor face dreptate până la capăt. De aceea, îi invit să-i taxeze, prin vot, pe toţi cei care i-au ars la buzunare, pe cei care i-au ignorat, pe cei care i-au umilit şi nu au făcut nimic bun pentru ei.
Este timpul ca Uniunea Social Liberală să aibă majoritate în Parlament. În 9 decembrie, votaţi USL!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea