Ziarul Unirea

ALEGERI PARLAMENTARE ALBA | Teodor Atanasiu: Guvernarea Băsescu – PDL a slăbit România!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Traian Băsescu şi guvernele controlate de el au însemnat în ultimii ani doar sărăcie, corupţie, îndatorare şi dispreţ faţă de români!

 În ultimii ani Traian Băsescu şi guvernele PDL controlate de el au încercat prin toate mijloacele să transforme România într-o ţară slabă. Au atacat şi slăbit fiecare structură a statului şi au afectat viitorul fiecărui cetăţean din România. Acum, în goana după voturile românilor, Traian Băsescu şi PDL îşi schimbă din nou părul dar năravul le rămâne acelaşi. Ascunşi sub cupola ARD promit că vor „reporni inima României” când de fapt îşi propun să ardă viitorul românilor, îşi propun să aducă din nou „la butoanele” ţării gaşca de prieteni în frunte cu Udrea, Anastase, Videanu, Blejnar. Traian Băsescu vorbeşte acum despre democraţie după ce a sfidat votul dat de români la referendum şi s-a întors la Cotroceni pe uşa din dos.
Iată ce a făcut pentru români în ultimii ani Guvernarea Băsescu – PDL:
1. A SUBFINANŢAT ÎNVĂŢĂMÂNTUL – a umilit cadrele didactice, a ridiculizat rolul educaţiei, a închis peste 2000 de şcoli mai ales în mediul rural, a generat ample fenomene de abandon şcolar, determinând o scădere a calităţii actului de învăţământ.
2. A DISTRUS ECONOMIA – a generat şomaj şi faliment pentru sute de mii de firme, a blocat dezvoltarea infrastructurii, a deturnat fonduri europene, a încercat să vândă resursele naturale pe sume de nimic.
3. A SĂRĂCIT POPULAŢIA – a tăiat salariile şi pensiile! Mai mult decât oriunde în Europa. Şi asta, în timp ce cheltuielile Guvernului şi furtul PDL au crescut.
4. A DISTRUS SISTEMUL DE SĂNĂTATE – a închis spitale, institute de cercetare, a determinat emigrarea medicilor şi a cadrelor sanitare, a lăsat categorii întregi de bolnavi fără medicamentaţia indispensabilă periclitând nivelul de sănătate şi speranţa de viaţă a românilor.
5. A ABANDONAT SIGURANŢA CETĂŢENILOR – a desfiinţat secţii de poliţie, a redus personalul Ministerului de Interne, generând o creştere a infracţiunilor.
6. A SUBFINANŢAT CRONIC ARMATA şi a erodat credibilitatea României ca membru NATO.
7. A POLITIZAT JUSTIŢIA – a subordonat instituţiile fundamentale ale acesteia pentru a proteja grupurile de interese din sfera PDL şi pentru a hăitui adversarii politici sau din societatea civilă, ducând la scăderea dramatică a încrederii în lege şi în aplicarea ei.
8. A VRUT SĂ BLOCHEZE ORICE FORMĂ DE OPOZIŢIE POLITICĂ – a făcut dosare adversarilor, a încercat să dezmembreze grupurile parlamentare ale opoziţiei, a abuzat de ordonanţele de urgenţă, a modificat ori de câte ori a vrut regulamentul Parlamentului, a hărţuit aleşii locali din alte partide.
9. BĂSESCU A ATACAT CREDIBILITATEA PARLAMENTULUI ŞI A TUTUROR INSTITUŢIILOR – a dat astfel cea mai gravă lovitură democraţiei şi valorilor acesteia.
10. A MANIFESTAT DISPREŢ FAŢĂ DE ROMÂNI – Guvernarea Băsescu – PDL a manifestat constant dispreţ faţă de români, a ignorat solicitările acestora, iar în momentul în care au ieşit în stradă au încercat să le pună violent pumnul în gură.

ELIT

Aceste sunt doar 10 dintre motivele pentru care Traian Băsescu şi PDL nu trebuie să mai ajungă la putere în România. Fiecare român cred că are alte sute de motive.
Băsescu, PDL, ARD nu mai au dreptul legitim să guverneze această ţară după ce i-au sărăcit şi umilit pe români. În 9 decembrie puterea este în mâna dumneavoastră! Putem scăpa România de Băsescu şi gaşca lui sau îi putem lăsa să ne ardă viitorul. USL are forţa şi capacitatea să reconstruiască împreună cu românii România puternică. Puterea este în mâna dumneavoastră: puteţi schimba Alba şi România ÎN BINE!

Teodor ATANASIU – SENATOR USL

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

OFICIAL: Starea de alertă, PRELUNGITĂ cu încă 30 de zile: Măsurile și restricțiile care vor trebui respectate

Prelungirea cu 30 de zile a stării de alertă, începând de miercuri, 13 ianuarie a fost aprobată de către Guvernul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Alba Iulia REVINE la SCENARIUL ROȘU. Incidența de infectare a ajuns la 3 cazuri/1000 de locuitori

Deși carantinarea Municipiului Alba Iulia a „dat roade” în ceea ce privește scăderea numărului de persoane infectate, orașul nostru a… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

VIDEO| PERCHEZIȚII în Alba și alte județe din țară într-un dosar cu acuzaţii de fals de monedă: Cum opera gruparea infracţională

Ofițerii BCCO Piteşti au efectuat marţi, 12 ianuarie, mai multe percheziţii domiciliare, în judeţele Alba, Sibiu, Arad şi Bacău, într-un… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

SCANDAL la Aiud: Doi bărbați care ar fi lovit un tânăr de 18 ani cu pumnii și picioarele, REȚINUȚI de polițiști

SCANDAL la Aiud: Doi bărbați care ar fi lovit un tânăr de 18 ani cu pumnii și picioarele, REȚINUȚI de… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Orașul Abrud SCAPĂ de restricții. Incidența de infectare a scăzut sub 1,5/1000 de locuitori

Datorită scăderii incidenței cazurilor de coronavirus sub 1.5 la mie, orașul Abrud scapă de restricțiile impuse prevenirii răspândirii noului coronavirus,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

DOCUMENT| Comuna Stremț în scenariul ROȘU, Ocna Mureș, Cetatea de Baltă și Sântimbru în scenariul GALBEN. Măsuri pentru următoarele 14 zile stabilite de CJSU Alba

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a dispus menținerea în scenariul roșu a localității Stremț și în… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

OFICIAL| 3.697 cazuri noi de coronavirus în România. Bilanțul total ajunge la 676.968 de îmbolnăviri

Marți, 12 ianuarie 2021, Grupul de Comunicare Strategică a dat publicității noul bilanț al pandemiei de COVID-19 în România. Până… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

37 Comentarii

Albaiulian 27 noiembrie 2012 at 11:41

Ai dreptate dle Atanasiu, numai ca aceste lucruri s-au intamplat in ultimile sase luni!

aabb 27 noiembrie 2012 at 11:46

Nenea Atanasiu, ai dreptate. PDL-ul a slabit tara, dar pe matale tare mult te-a ingrasat. Ca este omul pdl-ului si iti tragi in secret seva de la ei…..

In schimb cetateanul care semneaza „albaiulian” vorbeste tampenii. Nu stie ca sunteti in aceeasi barca

km0 28 noiembrie 2012 at 10:38

Nu incetati niciodata sa ma uimiti cum incep commenturile dis de dimineata si cum puf, dintr-o data la ora 4 cand e gata programul primariei totul se opreste. Bineinteles cu exceptia catorva oameni devotati PDL-ului, pardon ma iertati ARD-ului precum Aurelian 🙂

Barca il si vad pe Bardan cum sta cu nuiaua la funduletele voastre. „Scrieti fii mei, scrieti numai de rau de nenorocitul de atanasiu care vrea sa-mi fure locul mult ravnit!”

km0 28 noiembrie 2012 at 10:38

Nu incetati niciodata sa ma uimiti cum incep commenturile dis de dimineata si cum puf, dintr-o data la ora 4 cand e gata programul primariei totul se opreste. Bineinteles cu exceptia catorva oameni devotati PDL-ului, pardon ma iertati ARD-ului precum Aurelian 🙂

Parca il si vad pe Bardan cum sta cu nuiaua la funduletele voastre. „Scrieti fii mei, scrieti numai de rau de nenorocitul de atanasiu care vrea sa-mi fure locul mult ravnit!”

Albaiulian 28 noiembrie 2012 at 16:02

Altadata sa fi atent cum copiezi ce ti se trimite, ca sa nu fi nevoit sa postezi de doua ori! Sau cel mai bine fa copy-ponta!

ulise 27 noiembrie 2012 at 12:04

dar voi ce-ati facut in 7 luni? Vrei sa fii parlamentar sa iei salariu fara sa mergi la parlament/ Asa a-ti facut 5 luni cat ati fost in greva parlamentara. Si ati luat salariu. Acum e de vina guvernul Boc si Basescu ca va platit degeaba!!!

Aurelian 27 noiembrie 2012 at 12:35

Dute ma, nu mai spune! Chiar crezi aceste tampenii, Marinarul nu a slabit tara, ci a slabit parazitii ce au „capusat tara”, a slabit inteligenta militara, nucleul dur a coruptiei din Romania, din care faci si tu parte, ca si ofiter sub acoperire! Ai si studii de specialitate, pe care „ti-e jena” sa le mai afisezi in CV, esti absolventul Colegiului National de Aparare, spoecialitatea Informatii. Faci parte din reteaua de parlamentari si politicieni, care a desconspirato Seful Marelui Stat Major, cand va „mazilit” pe amandoi Marinarul!

Sele 27 noiembrie 2012 at 20:09

Ai o logica beton, cu gramatica stai mai rau !: )

rrr 27 noiembrie 2012 at 21:17

Ca de obicei cand vine vorba de un PD-L-ist, mai multa prostie decat litere scrise, iar Aurelian se pare ca inca nu si-a dat seama de cat rau a facut PD-L Romaniei cat timp a fost la putere

Aurelian 28 noiembrie 2012 at 12:48

Imi aduc aminte doar de cat rau a facut Cacarau si Pacalici, Romaniei, cand l-au destituit abuziv pe Marinar!

rrr 28 noiembrie 2012 at 14:33

Acela a fost cel mai mare bine, care va continua si dupa 9 Decembrie

Besnik 27 noiembrie 2012 at 14:14

Guvernarea Basescu adica PDL-ARD (Boc+Ungureanu) s-a codus dupa o singura deviza „Fie pâinea cât de rea, tot mai tai un sfert din ea”

Un lucru cert ce s-a intamplat sub guvernarea PDL: In anii de guvernare a domnului Boc fondurile alocate instituţiei prezidenţiale, STS, SPP, SIE şi SRI au crescut substanţial, în timp ce la instituţii precum învăţământ, sănătate, cultură, MAI, agricultură etc. au scazut dramatic, ceea ce ne duce la concluzia că sunt mult mai importante pentru Boc serviciile şi Preşedinţia decât învăţământul, agricultura, administraţia, şi celelalte.

Toate aceste nedreptati s-a intamplat sub Basescu si guvernarea PDL-ista. Acuma mai aveti curajul sa ne cereti votul ?

Cruda Soarta 28 noiembrie 2012 at 11:19

Fie piinea cit mai buna/C-o sa ai una pe luna!

Atanasiule,uita-te in oglinda 27 noiembrie 2012 at 15:02

si vezi cum te-ai umflat din banii si in dispretul romanilor. Nu ti-a dat Cacarau si Copy-ponta nici un leu pt i DEcembrie,pt ca tot atat valorezi si pt ei: nici un leu. E buna cafeaua la DNA, sau e cam amara?

Sophie 27 noiembrie 2012 at 18:25

In primul rand,nu dl Atanasiu organizeaza manifestarile de 1 decembrie.In al 2lea rand, Guvernul Ponta nu a dat niciun ban ptr aceste manifestari pentru ca „dragul” nostru Hava a cerut 1 mil si ceva de lei,in conditiile in care la Bucuresti costa manifestarile doar 400 mii.Informeaza-te si apoi comenteaza !

Aurelian 27 noiembrie 2012 at 18:40

Nu Sophie, nu ai dreptate, mananci si de data asta „rahat”, Pacalici nu da bani, ca caricaturile lui, ale USL, au „luat o mama de batatie, cu stigaturi”, la locale in Alba!

rrr 27 noiembrie 2012 at 21:13

Hai nu mai zi Aureliane, dar dragul tau Hava ce face? E doar o campanie nurdara ce face el, ar face iarasi campanie electorala ca si in anii trecuti pe seama sarbatorii de 1 Decembrie dar nu ii iasa, saracul de el

arthur 27 noiembrie 2012 at 15:22

Cum sa nu slabeasca Romania si locuitorii sa saraceasca, cand premierul Unguent si-a cumparat creme sa se ”unga” pe banii romanilor!Rusine sa le fie!

Sophie 27 noiembrie 2012 at 18:27

Reconstruim si Dezvoltam impreuna judetul Alba, USL !

Status Quo 27 noiembrie 2012 at 18:49

Fă Sofio,
eu zic ca postatul de lozinci iti face rau.

Mai bine invata tu sa faci vreo prajitura ori vreo tocanita. Iti sunt mai utile decat postarile astea care nu fac decat sa-ti strice mintea.

Cat de prost poti sa fi sa te apuci sa postezi asa ceva? Cateodata nu-mi pot explica de unde atata vraiste in capu’ vostru.

I-auzi la ea:
”…Reconstruim si Dezvoltam impreuna judetul Alba, USL ! …”

rrr 27 noiembrie 2012 at 21:14

Pai poti sa stii, dupa ce PD-L, mai nou ARD sau cum s-o mai numi, ca in fiecare luna isi schimba numele si culoarea, au distrus Romania, cei de la USL au inceput sa reconstruiasca aceasta tara, iar reconstructia va continua si dupa 9 Decembrie

carl froch 28 noiembrie 2012 at 13:18

nu-i strica fetii..va strica doar voua..socotelile viclene..ARDeilor umflati de prea mult bine..

adi 27 noiembrie 2012 at 21:07

Bucurati-va dragi USListi pana pe 9 decembrie, fiti fericiti ca sunteti in fata in sondajele din aceasta fituica, amagiti-va singuri si dupa 9 decembrie va calmati voi ca de fiecare data in alba iulia 😉
STITI DE CE? pentru ca noi avem un nivel de inteligenta mai ridicat decat betivanii si curvele din sud, pentru ca noi suntem putin mai rasariti, pentru ca suntem capabili sa alegem raul mai mic, pentru ca va dam la (eium) constant si asta imi place pentru ce va cunosc din interior iar liderii vostri locali sunt niste jegosi

rrr 27 noiembrie 2012 at 21:15

O sa ne bucuram dupa 9 Decembrie, acum va lasam pe voi sa sperati, ca doar speranta v-a mai ramas

dan B. 27 noiembrie 2012 at 22:08

:)))) voi nu sunteti normali anul asta ati mai pierdut 2 alegeri aici acum sunteti mari si tari, sti cumva legea electorala? cred ca nu. Ia citesteo tu nitel si vei vedea ca: voi veti lua multe colegi la prostii de sudisti si olteni cu 50+1% deci se vor bloca colegile alea, si cat vom lua noi 18-20-25%, cat va fi ne va fi repartizata noua si pp unde nu veti face 50+1% deci in transilvania; bine este si optiunea sa intre si 2 parlamentari pe colegiu Sunt niste calcule complexe facute pe un program special care nu poate fi modificat, pe asta se bazeaza si Dan Diaconescu, adica vrea sa va casapeasca un cap pe Dottore…

Aurelian 28 noiembrie 2012 at 12:50

@rrr(rahat), in Alba nu o sa te bucuri, poate in Teleorman!

rrr 28 noiembrie 2012 at 14:34

Si daca ma voi bucura si in Alba?O sa te vad eu pe 10 Decembrie, sa vad atunci ce mai spui?

km0 28 noiembrie 2012 at 10:28

@Adi – ai foarte mare dreptate, in USL nu sunt nici pe departe atat de multi „baieti destepti” ca in PDL sau ARD.
Nu mai comenta aiurea cand habar nu ai de ce vorbesti. Dar ti-am zis, partial ai dreptate pt ca din pacate in Romania daca esti cinstit mai nou esti „prost”. Dar toate astea o sa se schimbe dupa 9 decembrie la Alba Iulia si la prezidentiale cand o sa cada nesimtitul de Basescu.

adi 28 noiembrie 2012 at 16:56

ma ori esti prost ori esti tampit … alceva n-am sa-ti spun

Aurelian 28 noiembrie 2012 at 19:56

Baieti destepti?, nu stiu cati si cine ii are, dar vad si stiu, ca onor candidatii USL, sunt de fapt niste CARICATURI!

dan B. 27 noiembrie 2012 at 22:10

si sper sa castige 🙂

Elena 27 noiembrie 2012 at 23:34

Parazitii Hava si Dumitrel au facut la fel.Pavaje peste tot, cetate renovata cu materiale de vapor, bani bagati in buzunare fara lipsa de bu8n simt.Sunt scarbita de tot ce se intampla.

M.C. 28 noiembrie 2012 at 5:24

Un lucru este clar !Se vede,din toate postarile,de fiecare zi,aproape la orice articol,SINT INVRAJBITI ROMANII PESTE MASURA!SI-AU ATINS SCOPUL,JIVINELE ORDINARE,CARE SE NUMESC POLITICIENI.Uitam ce ne-a legat,de-a lungul timpului,acelasi steag,acelasi inm,dar mai ALES ACELEASI TRAIRI SI SENTIMENTE,LEGATE DE ROMANIA.Au spulberat(spulbera)astia,natia romana in toate directiile.CE SE INTIMPLA DENOTA:-SLABICIUNE,-TRADARE,-UMILINTA,-CAP PLECAT LA EXTREM,-INJOSIRE,-LIPSA DE PATRIOTISM SI MULTE ALTELE.Daca nu ne trezim din „somn” DISPAREM CA NATIE !DAR POATE ESTE MAI BINE ASA,SA VINA SA NE OCUPE ALTII,CA NOI NU SINTEM IN STARE,SA NE CONDUCEM SINGURI.TOT TIMPUL,NE-AU TREBUIT REGI,IMPARATI,CA NOI NU AM FOST IN STARE,SA NE GUVERNAM SINGURI.AU DISPARUT IN TOTALITATE OAMENII MARI GEN-STEFAN CEL MARE,-MIHAI VITEAZU,-VLAD TEPES,MARESALUL ANTONESCU,ETC…Acum,cind vorbesti cu multi si incerci sa le spui de steag,de Romania,de patriotism,de imn,etc.te catalogheaza nebun,sau deplasat sau demodat.Astea nu mai conteaza !Tot ce mai conteaza acum este BANUL SI CE SE VEHICULEAZA IN JURUL LUI.DACA ASA ISI PUNEAU SI EROII NEAMULUI PROBLEMA,DE LA OITUZ,MARASESTI,TATRA,SMIRDAN,PLEVNA,ETC…NE LUA DRAKU PE TOTI,ERAM PARTE ACUM,DIN TURCIA SAU UNGARIA,SAU RUSIA,SE MAI VORBEA ROMANESTE IN DESENE ANIMATE.LA MULTE LUCRURI,AR TREBUII SA REFLECTAM TOTI ROMANII(ASTIA DE JOS),NU TILHARII DE SUS,INSA DIN PACATE,SINTEM PREA INVRAJBITI SI PREA PARTINITORI(SA NU ZIC PATIMASI)IN MULTE ASPECTE ALE VIETII,DE ZII CU ZII,IN CARE SE INCADREAZA SI SCIRBA ASTA DE POLITICA.

Dany 28 noiembrie 2012 at 8:55

Iar voi galbenarii v-ati umflat!!!

ulise 28 noiembrie 2012 at 10:17

Nu uitati cei mai multi romani au plecat din tara in vremea guvernarii PSD cand ponta era ministru.

adi 28 noiembrie 2012 at 16:58

cum de ce? ca sunt niste ordinari si niste nesimtiti, ca asa inteleg porcii sa-si faca campanie

un1k 29 noiembrie 2012 at 20:05

SA VEDEM SI ACTIVITATEA PORTOCALIILOR!

CORNEL ŞTEFAN BARDAN – CEL MAI SLAB prefect din istoria judeţului Alba
– nu a făcut nimic în perioada în care a fost prefect decât a TĂCUT CUMINTE şi a ascultat ordinele tătucului HAVA.
A fost parlamentar şi el în 2004 – 2008 dar cu siguranţă NU VĂ AMINTIŢI de aventura acestuia în Parlamentul României.
Şi acolo a fost printre CEI MAI SLABI PARLAMENTARI:

În 2004 – a vorbit o singură dată – când a depus jurământul – ATENŢIE 31 de secunde

În 2008 a reuşit să susţină în Parlament o declaraţie (politică) cu tema „Dacă Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Tineretului trebuie definitiv descongestionat, să înceapă cu Zvetlana Preoteasa!”;
UAU ce gândire PROFUNDĂ.

Din declaratiile politice gandite profund ale domnului Bardan mai exemplificam: „Călin Popescu-Tăriceanu – demisia de dezonoare”; „Experimentul Adomniţei trebuie să înceteze”;

DECI în perioada în care Băsescu lupta la baionetă cu Tăriceanu şi încerca să distrugă România, soldatul ascultător al marinarului Băselu, Ştefănică Bardan ataca şi el Guvernul pe frontul din Executiv.

Continuăm cu TATAMMMMMMMMMM Corneliu Olar – deputatul moţilor!
În perioada în care a fost în parlament AVEREA acestuia a SPORIT! Prietenii ştiu de ce!

Ceilalţi parlamentari PDL sau scuzaţi parlamentarii „ARD România – la propriu” în episodul următor!

Comentariile sunt oprite