Rămâi conectat

Sport

Alegeri fierbinţi la AJF Alba! Ioan Moldovan: „candidez la vicepreşedinte, dar dacă va fi ales Corpodean voi renunţa”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alegerile AJF Alba din 8 iunie încing atmosfera în judeţ, Sorin Corpodean, actualul preşedinte având de înfruntat o concurenţă acerbă din partea foştilor colaboratori, Augustin Damian şi Iulian Nichimiş.

Deşi vehiculat ca o posibilă candidatură, numele lui Ioan Moldovan (prim vicepreşedinte AJF Alba) nu va apare pe buletinele de vot la preşedinte, aiudeanul intenţionând însă să „atace” funcţia de vicepreşedinte. Din punct de vedere juridic, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Alba este într-o confuzie, întrucât Ioan Moldovan a fost ales în 2011 în această funcţie de Adunarea Generală, când s-au bifat şi anumite modificări de statut, însă… actual este statutul din 2005, deoarece celui din 2011 nu i-au ieşi „actele” la Judecătorie şi vorbim de anul 2014!!!

Eu nu îndeplinesc condiţiile pentru a candida ca şi preşedinte. Intenţionez să-mi depun candidatura la funcţia de vicepreşedinte, dacă voi fi susţinut de un club, dar dacă va ieşi Corpodean preşedinte, iar eu voi fi ales vicepreşedinte, voi renunţa„, a declarat Ioan Moldovan.

*După care statut funcţionează AJF?

„Alba-neagra” cu statutul AJF a provocat nemulţumirea unor membri din Biroul Executiv al AJF Alba, care intenţionează să intre în cursa electorală. „Această situaţie este creată de actualul preşedinte, o găselniţă pentru a elimina anumiţi candidaţi. Dacă ne raportăm la ultimele discuţii, înseamnă că hotărârile Biroului Executiv sunt lovite de nulitate, pentru că a funcţionat în condiţii nestatutare”, a mai spus Ioan Moldovan. La Judecătoria Alba Iulia există din 2010 dosarul numărul 2728/176/2010, ultimul termen fiind în… 24 ianuarie 2013 (modificarea actelor constitutive persoane juridice, stadiul pe fond)

*”Corpodean ne-a minţit!

Observatorul AJF Alba va avea de înfruntat încă 3 candidaturi pentru a deveni, legal, vicepreşedinte AJF Alba: Mihai Dăscălescu (Unirea Alba Iulia), Ovidiu Hulea (Viitorul Sântimbru), Ioan Timari (ex-Olimpia Aiud), termen pentru depunerea documentelor fiind vineri 23 mai, ora 15.00. Deşi s-a vehiculat şi numele lui Florin Hanca, acesta nu va candida. „Este o brambureală pe care a creat-o domnul Corpodean, minţind practic atât membrii afiliaţi, cât şi Biroul Executiv„, a mai afirmat Ioan Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății

Dan HENEGAR

Publicat

în

Ziua Familiei, organizată de AJF Alba, în 19 mai, în Piața Cetății din Alba Iulia   A 3-a ediție a atractivului turneu fotbalistic „Ziua familiei” va avea loc duminică, 19 mai. Turneul de fotbal 3 vs 3 (tata, mama și copilul) este organizat în Piața Cetății din Alba Iulia (în fața Universității „1 Decembrie 1918”) […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea