Rămâi conectat

Curier Județean

Alege viața: Peste 300 de amenzi aplicate și 11 de permise reținute de polițiștii din Alba, în perioada 12-15 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alege viața: Peste 300 de amenzi aplicate și 11 de permise reținute de polițiștii din Alba, în perioada 12-15 iulie

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat peste 300 de sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 11 permise de conducere, în cadrul unei acţiuni ce a vizat creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice, care s-a desfășurat pe durata minivacanței prilejuită de Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului.

În perioada 12 – 15 august 2022, Serviciul Rutier Alba a organizat, pe raza întregului judeţ, o acţiune tip BLITZ ce a avut ca scop creşterea gradului de siguranţă rutieră şi depistarea şi sancţionarea participanţilor la traficul rutier care nu respectă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, fiind vizat atât mediul urban câr și mediul rural.

La acţiune, poliţiştii rutieri din judeţ au fost sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linie de poliție rutieră.

În această perioadă au fost aplicate 346 de sancţiuni contravenţionale, din care 250 pentru depăşirea limitei legale de viteză, 3 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Totodată, au fost reţinute 11 permise de conducere, retrase 11 certificate de înmatriculare şi au fost constatate 5 infracţiuni la regimul rutier.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Forțe proaspete în cadrul Jandarmeriei Alba. Nouă elevi s-au alăturat colectivului Inspectoratului Județean „Avram Iancu” Începând din 18 martie, nouă elevi de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și „Petru Rareș” Fălticeni, s-au alăturat pentru primul stagiu de practică la Inspectoratul Județean „Avram Iancu.” În perioada 18 martie – 26 aprilie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea