Rămâi conectat

Curier Județean

Alege viața: AMENZI de peste 200.000 de lei, si 70 de permise suspendate, în Alba, în cursul săptămânii trecute

Ziarul Unirea

Publicat

în

Alege viața: AMENZI de peste 200.000 de lei, si 70 de permise suspendate, în Alba, în cursul săptămânii trecute

Poliţiştii din judeţul Alba au aplicat peste 1.700 de amenzi şi au reţinut 70 de permise de conducere în cadrul unei acţiuni de creştere a siguranţei rutiere care s-a desfăşurat în săptămâna precedentă.

Poliţiştii rutieri din judeţul Alba, sprijiniţi de poliţiştii de ordine publică cu atribuții pe linia poliției rutiere, au desfăşurat o acţiune ce a avut ca scop creşterea siguranței rutiere şi combaterea infracţiunilor şi contravențiilor comise de către participanţii la traficul rutier.

Poliţiştii au constatat şi sancţionat 1.763 de abateri de natură contravenţională, din care 913 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 47 pentru neacordare de prioritate pietonilor, 15 pentru depășire neregulamentară, 10 pentru neacordarea de prioritate, 10 pentru conducere sub influența alcoolului, iar restul pentru alte abateri de la normele legale privind traficul rutier.

Au fost reţinute 70 de permise de conducere, retrase 44 de certificate de înmatriculare şi au fost constatate 13 infracţiuni la regimul rutier.

Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 216.920 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea