Rămâi conectat

Ştirea zilei

Alcoolul le-a scurtat drumul

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

lLuni, la ora 16,50, agenţii Postului de Poliţie Meteş au fost chemaţi la un accident rutier produs pe DN 74, în localitatea Ampoiţa. Poliţiştii au constatat că pe DN 74, pe sensul de mers Alba Iulia – Zlatna, în afara părţii carosabile, se afla un autoturism avariat al cărui conducător auto, un bărbat de 34 de ani, din Cugir, era rănit superficial la faţă. La solicitarea acestuia a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, fără a rămâne internat. În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. I s-a întocmit dosar penal.
lÎn aceeaşi zi, la ora 23,20, pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, o tânără de 23 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un…. indicator rutier.În urma testării conducătoarei auto cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de… 0,95 mg/l alcool pur în aer expirat, motiv pentru care a fost condusă la Spitalul Judeţean Alba unde i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie. I s-a întocmit dosar penal. (N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea