Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Sebastian Bran, titular pentru România Under 16, la debutul în „tricolor”, în dubla cu Cipru

Dan HENEGAR

Publicat

în

Fundașul albaiulian Sebastian Bran a fost titular în ambele partide disputate săptămâna trecută de reprezentativa României Under 16 împotriva formației similare a Ciprului, la prima acțiune desfășurată sub comanda noului antrenor Nicolae Grigore.

În primul joc, “tricolorii” au învins cu scorul de 3-0 (1-0), iar S. Bran a evoluat timp de 59 de minute, iar în al doilea joc, susținut tot la Buftea, s-a înregistrat o remiză, scor 1-1 (1-1), iar jucătorul din Cetatea Marii Uniri a fost înlocuit la pauză.

Tânărul jucător  (foto, rândul se sus, al doilea de la dreapta la stânga) s-a transferat în această vară la Universitatea Cluj, după ce a evoluat timp de 4 ani la Optimum Alba Iulia, unde l-a avut antrenor pe tatăl său, Gică Bran, fost fundaș al Unirii Alba Iulia în anii ’90, când “alb-negrii” au disputat semifinala de Cupa României cu Universitatea Craiova (1991).

Sebastian Bran este născut în anul 2008, iar la Optimum Alba Iulia era folosit mijlocaș central, în sezonul recent formația disputând semifinala Cupei Elitelor Under 15 și un turneul zonal la respectiva categorie de vârstă.

Foto: Federația Română de Fotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Tudor Balu, voleibalistul din Blaj, transfer la Unirea Dej, după ce a devenit campion cu Corona Brașov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Tudor Balu, voleibalistul din Blaj, transfer la Unirea Dej, după ce a devenit campion cu Corona Brașov După ce a devenit campion național cu Corona Brașov, tânărul voleibalist din Blaj Tudor Balu a semnat cu CS Unirea Dej, echipă ce are un nou antrenor grecul Nikolaos Gitzekos, după ce sezonul trecut a terminat pe poziția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea