Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Paul Păcurar, la Pandurii Tg. Jiu | Mijlocaşul din Cetatea Marii Uniri, atras de oportunitatea de a evolua în Liga 1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fpaul-pacurar-pandurii-tg-jiu-1otbalistul albaiulian Paul Păcurar (ultima dată la Luceafărul Oradea) va evolua în primăvară la prim-divizionara Pandurii Tg. Jiu.

Jucătorul în vârstă de 25 de ani a acceptat provocarea venită de la un club din Liga 1, atras de oportunitatea de a juca pe prima scenă a fotbalului românesc. Paul s-a înţeles cu gruparea gorjeană pentru un contract valabil pentru şase luni, cu oportunitatea prelungirii în vară şi în aceste zile îşi va încheia conturile, pe cale amiabilă cu Luceafărul Oradea, la a cărei reunire nu s-a prezentat astăzi.

*Păcurar: „Este o provocare pentru mine”

Este o provocare pentru mine să ajung la Pandurii Tg. Jiu. Am oportunitatea de a evolua în Liga 1, să debutez în elita fotbalului românesc”, a spus fotbalistul albaiulian. „Îmi doresc să mă impun, să joc cât mai mult şi să ajut echipa să se salveze de la retrogradare. Cu cei de la Luceafărul am avut o înţelegere, să pot pleca oricând în cazul unei oferte avantajoase”, a declarat Paul, coleg la nivelul juniorilor cu „internaţionalii” Chiricheş şi Maxim. Păcurar nu se teme de problemele financiare existente la Pandurii şi speră să reuşească la echipa clasată pe locul 11 în acest moment. Anii trecuţi, la Pandurii Tg. Jiu a evoluat un al fotbalist albaiulian, Călin Cristea, inclusiv în Europa League.

*Pus pe picioare de Industria Galda de Jos

Păcurar A crescut la Școala de Fotbal Ardealul, alături cu Vlad Chiricheș și cu Alexandru Maxim, dar a ajuns într-o situație disperată acum doi ani, când a vrut să renunțe la sportul pe care-l iubește. În 2014, a ajuns la Industria Galda de Jos, sub comanda lui Paul Ciucă, unde a avut o perioadă excelentă revenind în circuit şi ajungând să marcheze împotriva Stelei într-o partidă din Cupa României.

Eram coleg cu Chiricheș și cu Maxim la «Ardealul», ei erau la grupe mai mari, dar ne antrenam împreună, cot la cot, locuiam în același cămin! În 2013, cei de la FC Botoșani m-au alungat. Antrenor era Cristi Popovici. Am avut o cădere psihică după acel episod.  Am vrut să mă las, când am căzut în depresie! M-am întors acasă, am jucat pe degeaba la Industria Galda. Jucam de plăcere mai mult. De acolo am ajuns la Sighet, am avut un retur bun, iar după ce ne-am luptat la promovare cu Baia Mare, cei de la Baia Mare m-au remarcat”, a declarat Păcurar, pentru SportNews.ro.

Paul Păcurar a mai fost legitimat la Corvinul Hunedoara, FC Botoşani, Şoimii Pâncota, Industria Galda de Jos, CSM Sighet, FCM Baia Mare şi Luceafărul Oradea. Este cotat la suma de 175.000 de euro pe site-ul transfermarkt.de.

Sursa foto: Libertatea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea