Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Albaiulianul Marius Moga are o nouă iubită care seamănă izbitor cu Iulia Vântur

Dragoş Suciu

Publicat

în

Cântăreţul şi compozitorul albaiulian, Marius Moga are o nouă iubită. Acesta a fost zărit în compania unei blonde care seamănă foarte mult cu Iulia Vântur, fosta lui iubită.

Au trecut doi ani de când Maruis Moga și Iulia Vântur s-au despărțit. În acest timp, juratul de la „Vocea României” a fost văzut doar în compania unei tinere de 25 de ani, Oana Călin, pe care paparazzi revistei Ciao au numit-o „noua muză a micului Mozart”, conform româniatv.net.

Când și cum a dispărut „muza” lui Moga nu se știe, cert este ca a apărut o alta, rapid, care seamănă izbitor de mult cu Iulia Vântur.

Se numește Bianca Lapuște și, coincidență, în afara faptului că este sosia Iuliei, este tot din Iași și lucrează la Pro TV Iași, stația de unde a venit la „centru” și prezentatoarea de la „Dansez pentru tine”, scrie sursa citată.

Marius și Bianca au fost fotografiați de paparazzi Spy sărutându-se pe stradă, fără să le pese de nimeni, semn că au o relație asumată.

Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuţi albaiulieni, care s-a dedicat în totalitate genului pop şi muzicii dance, fiind una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune.

Surse Ziarul Unirea afirmă că Marius Moga a avut încă din liceu slăbiciuni pentru fetele blonde cu ochii albaştri, una dintre fostele sale iubite, de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan”, seamănă foarte mult cu cele două.

Sursa foto: Mediasinfo.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea