Rămâi conectat

Sport

Albaiulianul Gicu Grozav, „Diamantul Unirii” lăudat de „Briliantul” Adrian Mutu

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Adrian Mutu, unul dintre cei mai buni fotbalişti din istoria fotbalului românesc a vorbit despre jucătorii din Liga 1 pe care îi place, dar şi despre foştii săi coechipieri de la naţională, jucători care vin din noul val. Mutu a ţinut să îl laude pe albaiulianul Gicu Grozav, fostul unirist fiind unul dintre fotbaliştii de bază ai lui Piţurcă în ultima campanie de calificare a reprezentativei României.

Gicu Grozav, cel mai prolific jucător din istoria echipei Unirea Alba Iulia a ajuns în naţionala României de fotbal în anul 2012, iar odată cu primul meci în care a debutat cu gol a devenit o prezenţă de bază în formaţia lui Victor Piţurcă. Adrian Mutu a vorbit despre jucătorii pe care îi place din Liga 1, dar şi despre cei tineri alături de care a jucat sub tricolor. „Teixeira și Sânmărtean sunt cei mai tehnici jucători din Liga I. Teixeira e mult mai incisiv decât Lucian, deși amândoi sunt sau au fost colegii mei. L-am văzut la națională și mi se pare un jucător extraordinar. Mai am doi jucători care îmi plac, Gicu Grozav și Maxim. Și Iancu este unul dintre copiii mei, dar deocamdată nu a jucat prea mult la națională, să ajungă și el pe acolo vreo cinci meciuri și mai vedem”, a declarat Briliantul la o televiziune de sport. Deşi a primit laudele lui Adrian Mutu, Gicu Grozav nu trece prin cea mai bună perioadă a carierei sale. După transferul de la Petrolul la Terek Groznîi, albaiulianul a prins mai multe meciuri pe banca de rezervă, jucând doar 7 meciuri în Cecenia, pentru care a marcat un singur gol, în Cupa Rusiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea