Albaiulianul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat a fost reținut, apoi judecătorii l-au eliberat. Acesta a fost plasat sub control judiciar

Bărbatul din Municipiul Alba Iulia, care l-a amenințat cu moartea pe șeful DSU Raed Arafat, în luna iulie, a fost reținut, vineri, apoi plasat sub control judiciar. Acesta este adept al teoriei care susține că virusul SARS-CoV-2 nu există.

Bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat a fost reţinut în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

ELIT

Acesta a fost plasat de judecători sub control judiciar şi urmează să fie eliberat, vineri, după ce expiră ordonanţa de reţinere.

La jumătatea lunii iulie, Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de către un bărbat din Alba Iulia, adept al teoriei conform căreia virusul SARS-CoV-2 nu există.

„Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, este un fragment din postarea de pe Facebook.

Codul penal stabileşte că „fapta de a ameninţa o persoană, producând o stare de temere”, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la un 1 an sau cu amendă.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419