Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Albaiulianul care l-a amenințat cu moartea pe Raed Arafat a fost reținut, apoi judecătorii l-au eliberat. Acesta a fost plasat sub control judiciar

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul din Municipiul Alba Iulia, care l-a amenințat cu moartea pe șeful DSU Raed Arafat, în luna iulie, a fost reținut, vineri, apoi plasat sub control judiciar. Acesta este adept al teoriei care susține că virusul SARS-CoV-2 nu există.

Bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat a fost reţinut în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

Acesta a fost plasat de judecători sub control judiciar şi urmează să fie eliberat, vineri, după ce expiră ordonanţa de reţinere.

La jumătatea lunii iulie, Arafat a fost ameninţat cu moartea, pe Facebook, de către un bărbat din Alba Iulia, adept al teoriei conform căreia virusul SARS-CoV-2 nu există.

„Domnule Raed Arafat, eu o să fiu acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră!”, este un fragment din postarea de pe Facebook.

Codul penal stabileşte că „fapta de a ameninţa o persoană, producând o stare de temere”, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la un 1 an sau cu amendă.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanțe remarcabile ale elevilor de la Seminarul Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” Alba Iulia: Șapte premii la etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice – Greaca Veche, Latină La etapa națională a Olimpiadei de Limbi clasice: Greacă Veche, Latină, desfășurată în perioada 25 – 28 aprilie a.c., la Timișoara, cei nouă elevi ai Seminarului Teologic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea