Rămâi conectat

Ştirea zilei

Albaiulianul Alin Onichie, condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de droguri

Bogdan Presecan

Publicat

în

“Condamă inculpatul Oniche Alin Tiberius la pedeapsa de 3 ani şi 4 luni închisoare cu suspendare sub supraveghere!”. Aşa sună sentinţa pronunţată de în 10 iulie 2012 de Tribunalul Alba, în cazul unui tânăr din Alba Iulia, judecat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de risc, fără drept şi trafic de droguri.

Sentinţa nu este însă definitivă, ea fiind deja atacată de către inculpat.cu recurs la Curtea de Apel Alba.

Potrivit procurorilor DIICOT Alba Iulia, coşmarul lui Oniche Alin Tiberius a început în data de 7 martie 2011. Ofiţerii din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia aflaseră că două persoane de sex masculin intenţionează să comercializeze, în zona cinematografului Dacia, din Alba Iulia, o cantitate de cannabis, contra sumei de 550 de lei. În jurul orei 17.00, în faţa cinematografului, poliţiştii au observat trei suspecţi şi au procedat la imobilizarea şi controlul corporal al acestora. Era vorba de Alin Onichie, Ion Paveluc  şi Florin C., toţi din Alba Iulia.

Asupra lui Alin Onichie a fost găsită o pungă cu 15 grame de substanţe vegetale mărunţite, de culoare verde ce s-au dovedit a fi cannabis. Albaiulianul a fost atunci arestat preventiv, dar ulterior a fost eliberat şi cercetat în stare de libertate.

Ion Paveluc de 25 de ani se află în arest preventiv din martie 2012, el fiind deja condamnat de către Tribunalul Alba la 4 ani de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri. Tânărul aşteaptă acum judecarea recursului la Curtea de Apel Alba.

foto: arhivă

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Stradă surpată într-un cartier din Alba Iulia, ”craterul” se adâncește văzând cu ochii. Localnic: ”De ani de zile așteptăm să ne facă și nouă drumul”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Stradă surpată într-un cartier din Alba Iulia, ”craterul” se adâncește văzând cu ochii. Localnic: ”De ani de zile așteptăm să ne facă și nouă drumul” Un nou crater a apărut pe strada Abrudului din cartierul Micești. Groapa se adâncește văzând cu ochii și pământul continuă să se surpe de câte ori trece vreo mașină. Citește […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea